Wat is een studentenvereniging?

Als student begin je na het middelbaar aan een nieuw hoofdstuk. Er gaat een nieuwe wereld open en die stopt niet bij de schoolbanken. Een studentenvereniging zorgt ervoor dat er na schooltijd ook kan worden ontspannen. Door het organiseren van tal van activiteiten zorgen wij ervoor dat je je niet hoeft te vervelen als je even niet aan het studeren bent. Een studentenclub is ook the place to be om nieuwe mensen te leren kennen. Er worden vriendschappen gesloten voor het leven!

Financieel is een studentenvereniging ook zeker interessant aangezien we tal van activiteiten organiseren aan studentikoze prijzen! Je krijgt bij ons bijvoorbeeld korting op een bioscoopbezoek, een spelletje bowling of paintball, een kroegentocht… noem maar op. En je weet zeker dat je nooit alleen zal zijn!

Welke activiteiten organiseert Aymie? 

Naar traditie en door jaren ervaring worden er ieder jaar weer verschillende in het oog springende activiteiten georganiseerd. Zo staat er elk jaar weer traditioneel de schachtenverkoop- en doop, talloze cantussen, fantastische clubavonden in ons stamcaf√© De Prof, het galabal, de ontgroening, … op de planning. Daar stopt het echter niet bij, zo doen we elk jaar ook een hele hoop sportieve, ontspannende en culturele activiteiten en proberen we hierbij origineel uit de hoek te komen. We gaan bijvoorbeeld op brouwerijbezoek, spelen een stadsspel, doen mee aan de voet-/volleybalcompetitie van de Antwerp Student League, gaan op ledenweekend enz. Daarnaast is Aymie natuurlijk ook aanwezig bij de grotere activiteiten zoals StuDay, de 10-urenloop, de Antwerpse beiaardcantus, Students On Stage enz.