Praesidium 2022-2023

Ook dit jaar staat er weer een fantastisch team klaar om jullie door een nieuw academiejaar te loodsen. Met het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht stellen we jullie met trots voor aan ons nieuwe praesidium.

Kayleigh Meyvis

Praeses

Heyhey!

Ik ben Kayleigh, geboren in ‘97 en trotse Antwerpenaar. 

Ik zit sinds 2015 in Aymie en dit was absoluut de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Aymie betekent voor mij vriendschap, samenhorigheid en bangelijke feestjes. Aymie zal er voor je zijn door dik en dun waarbij je enorm zal groeien als persoon. Van een introverte, verlegen por naar een zelfzekere praeses die een van de gezichten mocht zijn van het grote doopdebat én inspiratiegids, is de groei die ik heb mogen meemaken. Ik wil jullie graag allemaal uitnodigen om eens langs te komen bij onze toffe bende. Ik kan je garanderen dat je er geen spijt van gaat krijgen. 

Ik heb al 2 diploma’s op zak dus ik ben al aan het werk als coördinator in Wijnegem. Mij zal je hierdoor zelden tegenkomen op de campus maar je zal me meer dan genoeg tegenkomen op onze activiteiten. Spreek me gerust aan als je vragen hebt of zin hebt in een gezellige babbel.

Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten en wie weet trakteer ik er wel ene 😉

Tot snel, 

Kayleigh 

 

Por 2015 – 2016
Commilito 2016 – 2018
Schachtentemster 2018 – 2019
Vice Praeses 2019 – 2020
Praeses 2020 – 2023

Laïss De Spriet

Vice-Praeses

Heyheyyy! 

Mijn naam is Laïss, ik ben 21 jaar, mijn sterrenbeeld is vissen en mijn lievelingskleur is lila. Ik zit in mijn laatste jaar toegepaste psychologie met een jaartje vertraging. Maar dit vind ik geen enkel probleem want hierdoor kan ik nog een jaartje genieten van het studentenleven in Antwerpen. Ikzelf ben zowel van Limburg als van Antwerpen: best of both worlds dus! 

Na twee jaar lang in het schachtenteam gezeten te hebben, werd het tijd voor iets nieuws. Dit jaar heb ik promotie gekregen en zal ik de functie ‘vice-praeses’ zo goed mogelijk proberen uit te voeren. 🙂 Met het topteam dat wij binnen ons praesidium hebben, ben ik er zeker van dat dit helemaal in orde komt. Ik heb binnen Aymie echt vriendschappen voor het leven gemaakt. Ik mag mijn pollekes kussen met zo’n vrienden. 

Als jullie vragen zouden hebben (of gewoon gesjellig met mij willen babbelen/tot de late uurtjes willen dansen), kunnen jullie mij altijd aanspreken in De Prof, op de campus van Thomas More of mij een berichtje sturen! 

P.s.: ‘Shotjessss’ roepen helpt om mijn aandacht te trekken, dan ben ik er altijd snel bij. 

Tot in den draai en groetjesss thuis! 

xxx Laïss

 

Schachtenkoningin 2019 – 2020
Zedenmeesteres 2020 – 2021
Zedenmeesteres 2021 – 2022
Vice-Praeses 2022 – 2023

Yanne Laeremans

Vice-Praeses

Hallowkes, 

Ik ben Yanne, 24 jaar en studente HR-Support. Ik vertegenwoordig het stukje uit de kempen dat bekend staat als Geel. En nee dan heb ik het niet over de kleur 😉 

Ik ben naar Antwerpen gekomen met voornamelijk maar 1 doel: Bij een studentenvereniging gaan en genieten van mijn studententijd (Ook een beetje studeren natuurlijk). En oh hoe heb ik dat gedaan! Dit is eigenlijk mijn 3de jaar bij Aymie. Zelfs tijdens een stom Corona-jaar heeft Aymie mij met open armen ontvangen en ik ben sindsdien niet meer weg te krijgen! Hier worden oprecht vriendschappen gesloten voor het leven! 

Je kan me voornamelijk vinden op de campus of in ons geliefde stamcafé De Prof. Ik zou zeggen: spreek me gerust eens aan of stuur me een berichtje. Ik sta altijd klaar voor een babbeltje! Als je echt mijn aandacht wil trekken dan moet je het woord ‘Tequila’ roepen en ik kijk direct jouw kant op!

Ook ik ben dit jaar Vice-praeses. Samen met Laïss en de rest van het praesidium heet ik  jullie van harte welkom en gaan we er een gezellig jaar van maken met herinneringen om nooooit meer te vergeten. 😉

Tot snel!
XOXO, Yanne

 

Por 2021 – 2022
Vice-Praeses 2022 – 2023

Quillan Bruers

Quaestor

Hey,

Ik ben Quillan (Het zal je niet kwalijk genomen worden als je dit verkeerd uitspreekt.) Ik ben 20 jaar en ik woon in Berendrecht.
Ik zal dit jaar studeren op de Thomas More campus in Mechelen dus op de campussen van Antwerpen zal je mij niet snel tegenkomen.

Ik had vorig jaar besloten om toch eens te zien hoe het studentenleven er zou uitzien in een studentenclub.
Wanneer ik hieraan begon, wist ik niet wat ik moest verwachten maar nadat ik mij bij Aymie heb laten dopen, moet ik zeggen dat het lang niet zo erg was als ik mij had voorgesteld.
In Aymie wordt er rekening met elkaar gehouden, supporten en steunen we elkaar net als een echte familie.
In het kort: het is het zeker waard.

Ik zal waarschijnlijk een van de meest nuchtere personen zijn op onze feestjes dus als er eens iets is, kan je altijd naar mij komen.

Hopelijk tot binnenkort.

Groetjes,

Quillan.

 

Schacht 2021 – 2022
Quaestor 2022 – 2023

Rilana Martens

Schachtenmeesteres

Olaaaa,

Ik ben Rilana. Ik ben van Gooreind en heb het geluk om te studeren in het prachtige Antwerpen. Ik ben 21 jaar en studeer toegepaste psychologie. Je kan me dus tegenkomen op de campussen van Thomas More. Niet enkel daar ze, je kan me ook herkennen in De Prof als degene die voluit staat te dansen. 

Ik heb mij laten dopen bij Aymie in het jaar 2019 – 2020. Ik voelde mij hier dan ook direct thuis. Na twee prachtige jaren als commilitone kon ik er nog steeds geen genoeg van krijgen. Daarom ben ik dit jaar schachtenmeesteres van dienst. Ik ben er 100% zeker van dat het een geweldig jaar zal worden. Dat wilde dan toch nie missen zeker?!

Je kan me zeker ook aanspreken op één van de campussen/in De Prof om een gezellig babbeltje te slaan. Een berichtje sturen kan zeker ook!

See you guys soon en we gaan er weer een topjaar van maken! 

 

Por 2019 – 2020
Commilitone 2020 – 2021
Commilitone 2021 – 2022
Schachtenmeesteres 2022 – 2023

Wallace Helsen

Schachtentemmer

Hey! 

Ik ben Wallace en net zoals onze praeses een trotse Antwerpenaar uit ’97. Een creatieve duizendpoot met een luisterend oor en een luide stem. Vorig jaar deed ik nog Toegepaste Psychologie maar dat heb achter mij gelaten en ben begonnen aan de opleiding leerkracht secundair NCZ aan AP. Ik heb ook al het diploma leerkracht lager onderwijs, dus als ik een klas kan rustig houden moet een groep schachten ook wel te temmen zijn 😉 

Ik heb heel lang getwijfeld om in een studentenvereniging te gaan en was altijd enorm sceptisch hierover dus om een betere mening erover te kunnen vormen heb ik vorig jaar de keuze gemaakt om mij te laten dopen en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik ben enorm trots om bij Aymie te zitten en wil tijdens mijn laatste jaar als student ten volle genieten van deze geweldige studentenvereniging!

Spreek me gerust aan als je me ziet of dans mee met mij op TD’s!

 

Schacht 2021-2022
Schachtentemmer 2022-2023

Julie Gelders

Zedenmeesteres

Heyy,

Ik ben Julie, 20 jaar en kom van het gezellige Limburg! Ik studeer logopedie & audiologie aan Thomas More. Op campus Sint-Andries zal je mij dus regelmatig zien verschijnen 😄.

Ik heb mij vorig jaar laten dopen bij Aymie en dat was 1 van mijn beste beslissingen! Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt en ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om dit jaar deel te mogen uitmaken van het praesidium. 

Samen met Rilana, Wallace & onze schachtjes ga ik voor een prachtig schachtenjaar zorgen en ik kan al zeggen dat het een topjaar wordt dus mis onze geweldige evenementen zeker niet!!

Moesten jullie vragen hebben of gewoon zin hebben om eens een babbeltje te slaan: spreek mij zeker aan op de campus/in De Prof of stuur mij gerust een berichtje.

Tot snel!

Xx Julie

 

Por 2021 – 2022
Zedenmeesteres 2022 – 2023

Wout Martens

Cantor

Hallo ik ben Wout. Ik ben 22 jaar en woon in Kortessem (Limburg). Dit schooljaar ben ik cantor binnen de studentenclub Aymie. Ik doe dit met veel enthousiasme en vooral met de intentie om met iedereen in contact te geraken. Als cantor kan ik gemakkelijk contact hebben met ons praesidium, andere clubs en onze schachten in een van mijn favoriete settings: de cantus! Buiten het studentenleven speel ik handbal en ga ik graag naar de fitness. Ik heb ook 3 jaar in Leuven op kot gezeten en het diploma voor SRW behaald. In deze drie jaar ben ik ook 1 jaar praesidiumlid geweest van SocA. 

In het komende jaar zou ik graag jong en oud maar ook oud en nieuw betrekken bij mijn deel van het studentenleven. Ik zou iedereen aanraden eens met een studentenvereniging in contact te komen op hun eigen manier. Bijvoorbeeld meedoen aan een spelletjes avond, deelnemen aan het voetbaltoernooi of eens mee feesten of zelfs cactussen met ons praesidium. Langs de andere kant wil ik ook graag de gangbare tradities van het studentenleven in acht houden zodat nieuwkomers een authentieke ervaring krijgen die hen niet verplicht dingen te doen die ze niet willen. Een beetje cultuur en geschiedenis op een gepaste en respectvolle manier manier mag natuurlijk niet ontbreken. Ik hoop dat wij als praesidium een aanspreekpunt kunnen zijn voor iedereen die het studentenleven eens wil proberen en ik wil zeker mijn best doen om iedereen een aangename cantuservaring aan te bieden!

 

Schacht 2021 – 2022
Cantor 2022 – 2023

Jeremy Coenaerts

Public Relations 

Hello there!
-General Kenobi…

Uuhhhh ik bedoel…
Mijn naam is Jeremy Coenaerts en ik ben 22 jaar! Ik woon zelf in de wereldstad Antwerpen maar soms ben ik ook in het werelddorp Kapellen te vinden! Als je mij langer dan twee seconden hoort praten, merk je waarschijnlijk iets eigenaardigs op…
Da’s een Hollander!! Nou ja, dat is maar deels waar want ik heb inderdaad wel Rotterdamse roots!

Wat ik doe in het leven is vooral plezier maken (Aymiefeestjes zijn daarvoor het beste 😉) en daarnaast probeer ik ook een diploma bedrijfsmanagement te behalen op KdG Hogeschool. Hierdoor zal je me jammer genoeg doorheen het jaar vrij weinig op de campussen zien rondlopen met uitzondering van een middagje om er te eten.
Maar op Aymie-eventjes ben ik wel sowieso te vinden!

Ik ben dit jaar Public Relations (P.R.) -verantwoordelijke van Aymie en ja dat betekent dat P.R. dus niet kort staat voor praeses. Ik begrijp dat u, de lezer, vast even ontgoocheld was als ik toen ik dit hoorde. 😕
Maar hoe dan ook, ik sta dus in voor de vlotte communicatie tussen de club en de ondernemingen die ons steunen doorheen het jaar!
Heb je vragen over Aymie, Antwerpen of mijn relatiestatus dan mag je me altijd eens een berichtje sturen!

Hopelijk kan ik jou verwelkomen op ons volgende feestje. See you in café De Prof!!

 

Schacht 2018 – 2019
Commilito 2019 – 2020
Commilito 2020 – 2021
Commilito 2021 – 2022
P.R. 2022 – 2023

Jonas Pilate

Feestleider

Hello, it is me, Jonas. Geboren en getogen in en rondom Wilrijk. Na twee jaar vice-praeses te zijn verbreed ik mijn horizon door dit jaar de functie feest in te vullen. Dat betekent dat ik mijn beste en gekste ideeën in de feestjes ga steken om jullie de beste tijd te geven. Niet alleen dit maar ik ben er ook zeker om dan met jullie een goei danske te placeren. Aymie is voor mij echt een speciale vereniging geworden omdat ik daar vriendschappen heb gevormd die ik bij me draag voor de rest van mijn leven. 

Jammer genoeg ga je me dit jaar niet zoveel als gewoonlijk op de dansvloer terugvinden aangezien ik een vaste job heb en deze natuurlijk mijn helder hoofd vereist maar dat gaat niet wegnemen dat wanneer ik er wel ben het legendarische avonden gaan zijn.

Zelf ben ik van het schachtenjaar 2019 – 2020. Ja hoor, het coronajaar. En toch zijn we sterk gebleven en hebben we ons er samen doorgevochten. Dat is wat voor een topteam dit is en samen met dit team (en toekomstige anderen) hoop ik er nog vele zalige en memorabele jaren van te maken. 

En hey, als je eens een luisterend oor nodig hebt dan ben ik er ook zeker. In goeie en minder goeie tijden zeggen ze toch? 😉 

Ik zie jullie zeker en vast op de dansvloer voor deze knaller van een jaar. LUSTRUM!!!! 

Ciao,

Jonas Pilate

 

Schacht 2019 – 2020
Vice praeses 2020 – 2021
Vice praeses 2021 – 2022
Feestleider 2022 – 2023

Noor Montebovi

Feestleidster

Heyheyyy

Ik ben Noor, 21 jaar oud en ik kom uit het prachtige Tessenderlo aka Looi Cityyy! Ik volg een graduaat maatschappelijk werk aan AP Hogeschool dus je zal me niet vaak tegenkomen op de campussen van Thomas More.

Ik heb me vorig jaar laten dopen bij Aymie en ik kan je zeggen dat ik hier nog geen seconde spijt van heb gehad! Na een jaartje als por te proeven van de geweldige sfeer bij Aymie, zet ik me nu supergraag in om zelf die warme sfeer te creëren! Op een zeer korte tijd voelde iedereen aan als familie en maakte ik vrienden voor het leven. Ik zou niet meer zonder ze kunnen!

Samen met Jonas sta ik in voor al die legendarische feestjes in De Prof! Mij kan je daar dus elke dinsdag spotten met een pintje in de hand. Twijfel niet om een babbeltje te komen slaan of gewoon eens goe te dansen met mij!

Hopelijk zie ik jullie snel op een van onze feestjes en maken we er samen een lustrumjaar van om nooit te vergeten!

Xx Noor

 

Por 2021-2022
Feestleidster 2022-2023

Lode Van Rooy

Sport Ontspanning en Cultuur

 

Hallowkees!

Ik ben Lode, 22 jaar oud (vanaf oktober toch 😉) en afkomstig van het dorpje in de stille Kempen genaamd Lille. Dit zullen de meeste mensen kennen als: “het dorp waar de Lilse Bergen is” of “het dorpje waar het Sunrise en Sunset festival is”.

Net zoals vorig jaren zal ik dit jaar de functie “SOC” bekleden. Dit betekent dat ik doorheen het jaar allerlei soorten activiteiten zal organiseren. Een paar voorbeelden hiervan zijn: bierbowling, de voetbal, … Ik heb juist mijn bachelor Klinische Psychologie. Dit betekent dat ik dit jaar werk en Aymie zal combineren. Aangezien ik dit jaar op appartement zit in Antwerpen, zal het ook geen probleem zijn om dit te combineren.

In 2018 ben ik gedoopt bij Aymie. Dit was één van de beste beslissingen van mijn leven. Ik heb hier vriendschappen opgebouwd die ik voor de rest van mijn leven zal koesteren. Het schooljaar van 2019 – 2020 heb ik als een commilito doorgebracht. Uiteindelijk heb ik twee jaar geleden beslist om dit jaar toch in het praesidium te gaan.

Als je mij tegenkomt dan hoef je niet te aarzelen om me aan te spreken!

Tot binnenkort!

Lode xoxo

 

Schacht 2018 – 2019
Commilitones 2019 – 2020
SOC 2020 – 2021
SOC 2021 – 2022
SOC 2022 – 2023

 

Annelore Ziolek

Media

Hey hey!

Ik ben Annelore (zonder de H!), 20 jaar en ben van het verre Limburg. Ik studeer toegepaste psychologie dus op de campussen zal je me zeker eens tegenkomen. Zin in een babbeltje? Spreek me zeker aan of stuur een berichtje 😉 

Ondertussen 3 jaar geleden heb ik mij laten dopen bij Aymie. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Meteen kwam ik in een toffe vriendengroep terecht. Ik ben enorm blij hier deel van te mogen uitmaken. Aymie zal altijd een speciaal plaatsje in mijn hartje krijgen <3 

Dat dit jaar een geweldig jaar gaat worden, staat al zeker vast. Ik zal er voor zorgen dat dit jaar alle onvergetelijke herinneringen vastgelegd worden zodat je over een paar jaar kan terugblikken op de geweldige studententijd die we samen beleefd hebben. 

Ik kijk alvast enorm uit naar dit jaar. Jij toch ook?

Xoxo 

Annelore 

 

Por 2019 – 2020
Media 2020 – 2021
Media 2021 – 2022
Media 2022 – 2023

Ignace Carlens

Media

Hallo hallo,

Mijn naam is Ignace, ik ben 23 jaar en geboren en getogen in Sint-Truiden. Ondanks de quote “Limburg 4 Life” heeft Antwerpen toch wel een deel van mijn hart gestolen. Ik studeer aan de Thomas More hogeschool en zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie.

Na een jaar passief lid zijn, heb ik besloten om me afgelopen jaar te laten dopen. Tot op de dag van vandaag heb ik zeker geen spijt van deze keuze. Ik ben in een toffe groep terecht gekomen: een toffe groep die ik nu oprecht mijn vrienden kan noemen.

Door de toffe ervaring als schacht heb ik er dit jaar last minute voor gekozen dat ik deze ervaring even tof wou maken voor de volgende generaties. Dit zal ik doen door Annelore te ondersteunen in de functie “Media”. Wanneer je ons zal tegenkomen op een event kan dat dan wel eens zijn met een fototoestel uiteraard.

Wanneer je mij tegenkomt op de campus of in De Prof, aarzel dan zeker niet om me aan te spreken als je met eventuele vragen zit omtrent Aymie, Antwerpen of wat dan ook.

See you guys soon !!!

x- Ignace -x 

Schacht 2021 – 2022
Media  2022 – 2023

Liesl Chantrain

Mentor

 

Hallootjes!

Ik ben Liesl en ik kom uit het kleine Wuustwezel. Al enkele jaren lang maak ik deel uit van deze prachtige club. Na verschillende jaren, fantastische vrienden, toffe avonden… kon ik het toch niet laten om nog maar eens deel uit te maken van deze plezante groep.

Helaas pindakaas zal ik dit jaar niet in Antwerpen studeren maar in Leuven. Ik zal daar starten aan mijn schakeljaar klinische psychologie. Gelukkig kan ik altijd de trein nemen en kan ik zo toch nog altijd deel uitmaken van deze toffe club. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ik niet meer zo heel actief zal zijn binnen ons praesidium. Met pijn in het hart neem ik dus afscheid van mijn functies als P.R. en Quaestor maar ik ben ervan overtuigd dat mijn opvolgers dat keigoed gaan doen. Gelukkig kan ik Aymie wel ondersteunen als mentor! Samen met Lissah zal ik het praesidium met raad en daad bijstaan en ontferm ik me mee over het jong geweld binnen ons praesidium. Ik zal vooral ondersteuning bieden bij de functies P.R. en Quaestor. Samen met Laïss zorg ik ook voor de mega toffe Aymie-merch waar jullie dit jaar in kunnen shinen! 

Ik nodig jullie dus allemaal uit om je bij dit toffe gezelschap te voegen en enorm te genieten van het komende jaar! 

Veel liefs en dikke knuffels,

Liesl

 

Por 2019 – 2020
P.R. 2020 – 2022
Quaestor 2021 – 2022
Mentor 2022 – 2023

Lissah Christiaens

Mentor

Hoooi!

Ik ben Lissah (Die ‘h’ moet ge niet uitspreken!), nen echten Aantwaarpener die al 22 jaar op deze aardbol rondloopt.

Als mentor zal ik instaan voor de nieuwsbrief en de vergaderverslagen, zorg ik samen met Lode voor supertoffe SOC-activiteiten, zet ik samen met Jonas en Noor de leukste feestjes op poten en ondersteun ik samen met Liesl al die toppers binnen ons praesidium.
Mijn praesidiumvriendjes noemen mij al eens ‘ons manusje’. ’t Is wel duidelijk waarom zeker?

Mijn graduaat orthopedagogie heb ik al op zak. Ik was het studeren nog niet beu en heb de overstap van Thomas More naar KdG gemaakt, waar ik nu voor mijn bachelor aan het gaan ben. Toegepaste Jeugdcriminologie it is!

Op campus Sanderus of Sint-Andries ben ik dus niet meer veel te spotten. Als ik er toch eens ben, kan je mij herkennen aan mijn stevig Antwerps accentje. In ons stamcafé De Prof ben ik ook makkelijk te herkennen: Ik ben degene die geregeld eens een ander tintje blond haar heeft, die eeuwige trouw zweert aan wodkashotjes (Nen orange gaat er ook goed in en thuis drink ik dat ook met Fristi ;p) en die 9 van de 10 keer een broek met scheuren in aanheeft. Als je mij daarmee nog niet vindt, zoek je maar gewoon naar de persoon die veel te enthousiast is over lichtjes en sterren.

Ondertussen is mijn 5e jaar bij Aymie gestart. Al meerdere jaren aan een stuk dat ik dus heb kunnen genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft.
Dat ik bij Aymie goed zit, dat is een zekerheid! Dat we van mijn 5e jaar bij deze topclub een fantastisch jaar gaan maken, dat staat vast!

Groetjesss,
Lissah

Por 2018 – 2019
Commilitone 2019 – 2020
Ab-actis 2020 – 2021
Mentor 2021 – 2022
Mentor 2022 – 2023

Andrew Habets

Peter

Olaaa,

Ik ben Andrew en breng al 22 mooie jaren door in het stadje genaamd Antwerpen, de thuishaven van de beste club van ‘t stad waar onze twee grote liefdes samen komen (feesten en vrienden). Na een topjaar vol drank, feest en lange nachten wilde ik mij graag bij het praesidium voegen. Tijdens mijn eerste praesidiumjaar heb ik de functie feest ingevuld. Tijdens dit jaar hebben we verschillende knallers georganiseerd (ondanks corona :'( ).

De volgende twee jaar heb ik de functie schachtenmeester ingevuld en dankzij de pandemie diverse andere taken op mezelf genomen. Talloze taken die ik met veel plezier heb uitgevoerd. Nu is het tijd om het wat rustiger aan te doen en de groentjes wat te ondersteunen. Dat ga ik doen als peter! 

Bij deze nodig ik jullie uit om volgend jaar deel uit te maken van ons Aymie hartje. ♥️

Veel liefs jullie kapoen x

 

Schacht 2018 – 2019
Feestleider 2019 – 2020
Schachtenmeester 2020 – 2021
Schachtenmeester 2021 – 2022
Peter 2022 – 2023