Praesidium 2023-2024

Ook dit jaar staat er weer een fantastisch team klaar om jullie door een nieuw academiejaar te loodsen. Met het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht stellen we jullie met trots voor aan ons nieuwe praesidium.

Laïss De Spriet

Praeses

Heyheyyy!
Mijn naam is Laïss, ik ben 22 jaar, mijn sterrenbeeld is vissen en mijn lievelingskleur is lila. Ik ben net afgestudeerd en heb dus mijn diploma ‘psychologisch consulent’ in the pocket! Mij ga je dus niet meer zo veel zien op de campus. Ik ben origineel van Limburg, maar omdat ik mijn hartje in Antwerpen ben verloren, blijf ik hier nog even wonen 😉 

Na twee leuke jaren in het schachtenteam gezeten te hebben en een pittig druk jaartje gehad te hebben als vice-praeses, heb ik promotie gekregen! Omdat mijn hartje zo vol zit van Aymie, merkte ik dat ik hier nog niet klaar was en dat ik nog meer voor de club kon betekenen. Ik zal daarom dit jaar de functie PRAESES uitvoeren! 🙂 Met het topteam dat wij binnen ons praesidium hebben, ben ik er zeker van dat dit helemaal in orde komt. Ik heb binnen Aymie echt vriendschappen voor het leven gemaakt. Ik mag mijn pollekes kussen met zo’n vrienden.

Als jullie vragen zouden hebben (of gewoon gesjellig met mij willen babbelen/tot de late uurtjes willen dansen), kunnen jullie mij altijd aanspreken in De Prof of mij een berichtje sturen! 

P.s.: ‘Shotjessss’ roepen helpt om mijn aandacht te trekken, dan ben ik er altijd snel bij. 

Tot in den draai en groetjesss thuis! 

xxx Laïss

Schachtenkoningin 2019 – 2020
Zedenmeesteres 2020 – 2021
Zedenmeesteres 2021 – 2022
Vice-Praeses 2022 – 2023
Praeses 2023-2024

Julie Gelders

Vice-Praeses

Heyy!!

Ik ben Julie, 21 jaar en kom van het gezellige Limburg! Ik begin dit jaar aan mijn laatste jaar van de opleiding ‘toegepaste logopedie’ aan Thomas More. Op campus Sint-Andries zal je mij dus regelmatig zien verschijnen 😄.

Ik heb in de afgelopen jaren bij Aymie vrienden voor het leven gemaakt en ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om dit jaar nog eens deel te mogen uitmaken van het praesidium. 

Na een prachtig jaar als zedenmeesteres, ga ik dit jaar voor iets anders.. ik zal de functie van vice-praeses vervullen! Samen met ons top praesidium gaan we er bangelijk jaar van maken met herinneringen om nooit meer te vergeten. 

Moesten jullie vragen hebben of gewoon zin hebben om eens een babbeltje te slaan: spreek mij zeker aan op de campus/ in De Prof of stuur mij een berichtje.

Tot snel!

Kusjessss Julie

Por 2021 – 2022
Zedenmeesteres 2022 – 2023
Vice-praeses 2023 – 2024

Liesl Chantrain

Vice-Praeses

Hallootjes!

Ik ben Liesl, een 21-jarige studente toegepaste psychologie. Ik kom van den boerenbuiten (Wuustwezel), maar mijn hartje ligt toch wel in onze mooie koekenstad. Mijn diploma KLP heb ik al op zak, maar omdat ik mijn geliefde Aymie nog niet wil verlaten blijf ik nog een jaartje plakken en doe ik er nog A&O bij. 

In 2019 koos ik voor Aymie en ik heb geen moment spijt gehad van die beslissing. Ik heb mij super goed geamuseerd als por en heb toen fantastische mensen leren kennen. Ik heb een carrière als twee jaar PR, een jaartje Quaestor, een super actieve mentor en uiteindelijk toch nog Vice-Praeses. Ik heb keiveel goesting om met deze toppertjes er een knaller van een jaar van te maken. Een jaar vol lachen, dansen, misschien een beetje huilen (examens kuch kuch), maar vooral vrienden voor het leven maken. 

Moest je me op de campus of op café spotten, spreek me dan zeker aan of stuur me gezellig een berichtje! 

Knuffels,

Liesl 🥰

Por 2019 – 2020
P.R. 2020 – 2021
P.R. & Quaestor 2021 – 2022
Mentor 2022 – 2023
Vice-Praeses 2023 – 2024

Lisa Claessen

Quaestor

Hoihoi!!! 

Ik ben Lisa, ik ben 19 jaar en studeer nu voor mijn 2de jaar toegepaste psychologie in Antwerpen. Ik zal dus ook vaak op de campus te zien zijn 🙂 

Na een jaartje als schacht bij Aymie te zitten ben ik direct mijn hart verloren en ben ik blij dat ik nu in het praesidium als quaestor kan helpen om anderen net zo’n top jaar te bezorgen als dat ik dat heb gehad!

Als jullie vragen hebben of gewoon eens gezellig wilt babbelen mag je me zeker ook altijd eens aanspreken of een berichtje sturen 🙂 

Byebye!

Por 2022-2023
Quaestor 2023-2024

Kevin Coertjens

P.R. – Quaestor – Cantor

Hela

Ik ben Kevin, 23 jaar en afkomstig uit het zonnige Kempen. Ik studeer KMO-Managment op KDG-campus Groenplaats maar hou mij vooral bezig met werken en mijn eigen bedrijf dus op de campus ga je mij helaas niet veel vinden, moest je toch eens goeiendag willen komen zeggen maak je dan geen zorgen want ben altijd te vinden in het Antwerpse nachtleven! (nuchtere toestand helaas niet inbegrepen)

Ik zal dit jaar niet één, niet twee maar 3 functies vertegenwoordigen binnen Aymie (Ja ik weet het, goe zot)

Mijn hoofdfunctie dit jaar is P.R. dus, ga ik ervoor zorgen dat de communicatie tussen Aymie en haar partners vlot zal verlopen en uiteraard dat er weer wat extra steun binnenkomt voor onze vereniging.

Mijn 2de functie is Quaestor, hierbij zal ik me ontfermen over de grotere evenementen en TD’s dus achter de kassa zal je me niet snel zien. (Zie vanvoor of  de toog)

Last but zeker not least is Cantor. Al van voor ik me bij Aymie heb aangesloten was cantussen een van mijn favoriete manieren om goedkoop zat uhhh mijn avond te beginnen en dit jaar heb ik de eer gekregen om samen met ons Laïss de Aymie voortafel te bezetten! Dus bij deze iedereen uitgenodigd om ons te komen toedrinken en er een goeie cantus van te maken!

Zit ge me vragen over ‘t Stad, Aymie of gewoon zin in een goei feestje mag jij mij altijd een berichtje sturen!

Hopelijk tot binnenkort 😊

Schachtenkoning 2022-2023
P.R./Quaestor/Cantor 2023-2024

Lissah Christiaens

Ab-Actis & Feestleidster

Hey hey!

Ik ben Lissah (Die ‘h’ moet ge niet uitspreken), 23 jaar, wodka-enthousiast, fristi-drinker, verzot op lichtjes en sterren, altijd in de mood voor frituursnackjes, fan van het stevigere muziekgenre en dit academiejaar ab-actis en feestleidster van dienst. Buiten in de nieuwsbrief zal je niet veel AN uit mij horen komen want ‘k zen nen echten Aantwaarpener. Op onze feestjes of waar dan ook zal je me dus snel genoeg herkennen aan m’n accentje.

Ik hoor u al denken: ‘Huh? Ab-watte??’. Wel, ik zorg dus voor de vergaderverslagen van ons praesidium en daarnaast bezorg ik jou elke maand een supertoffe nieuwsbrief waarin je kan terugvinden welke nog leukere evenementen er gepland staan bij Aymie.
Daarnaast zal ik ook de zotste en plezantste feestjes in De Prof en TD’s op poten zetten. Dit echter niet op mijnen alleen, ik heb het geluk dat ik op de hulp en steun van ons Noor kan rekenen. How blessed am I?!

Na enkele jaren op Thomas More te hebben gezeten en daar mijn diploma orthopedagogie te hebben behaald, ben ik naar KdG gegaan om er nog een 2e diploma bij te doen: toegepaste jeugdcriminologie. Alsof dat nog niet genoeg was, doe ik er nu nog een 3e bij, keer ik terug naar mijn Thomas More-roots en ga ik voor de opleiding leerkracht secundair onderwijs.
Ja ja, ik weet het, ik ga al even mee. Eeuwig student of zoiets?

Door dat maar blijven en blijven studeren, startte ik dit jaar mijn 6e jaar bij Aymie. Al heel wat jaren dat ik dus al heb kunnen genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft en nee hoor, ik ben het nog lang niet beu! Ik zit goed bij Aymie, dat is een zekerheid! Dat we van mijn 6e jaar bij deze topclub een fantastisch jaar gaan maken, staat vast!

Groetjesss,

Lissah

Por 2018 – 2019
Commilitones 2019 – 2020
Ab-actis 2020 – 2021
Mentor 2021 – 2022
Mentor 2022 – 2023
Ab-actis & Feestleidster 2023 – 2024

Rilana Martens

Schachtenmeesteres

Hey hey, 

Ik ben Rilana, ik ben 22 jaar en wordt in januari er 23. Ik kom uit het prachtige, maar rustige dorpje Gooreind. Helaas zit ik niet op kot en zal dus vaak met de auto komen. Maar hey goed nieuws dat is een BOB meer. Ik studeer zelf toegepaste psychologie dus er bestaat een kans dat je me wel eens zal tegenkomen op de campus. In De Prof natuurlijk ook, waar we een danske kunnen placeren.

Na een prachtig jaar in het schachtenteam heb ik besloten om dit nog eens opnieuw te doen. Ik word dus de schachtenmeesteres van dienst en heb weer een prachtig team om er een prachtig jaar van te maken. 

Ik ben gek van wijntjes te gaan drinken met goed gezelschap! Dus zit je met vragen of wilde is gewoon een wijntje gaan drinken? Hit me up! 

(wel natuurlijk super verantwoordelijk want daarna rijd ik niet meer met de auto zeeee)

Tot snel! 

xxx

Por 2019 – 2020
Commilitones 2020 – 2021
Commilitones 2021 – 2022
Schachtenmeesteres 2022 – 2023
Schachtenmeesteres 2023 – 2024

Jeremy Coenaerts

Schachtentemmer

Hello there!

General Kenobi… Uuhhhh ik bedoel… Mijn naam is Jeremy Coenaerts en ik ben 23 jaar! Ik woon zelf in kapellen, maar zal vaak genoeg in Antwerpen zijn voor “school” of om simpelweg een pintje te drinken! Als je mij langer dan twee seconden hoort praten, merk je waarschijnlijk iets eigenaardigs op… Da’s een Hollander!! Nou ja, dat is maar deels waar want ik heb inderdaad wel Rotterdamse roots! Wat ik doe in het leven is vooral plezier maken (Aymiefeestjes zijn daarvoor het beste) en daarnaast probeer ik ook nog een diploma bedrijfsmanagement te behalen op KdG Hogeschool. Hierdoor zal je me jammer genoeg doorheen het jaar vrij weinig op de campussen zien rondlopen met uitzondering op een middagje om er te eten. MAAR… op Aymie-eventjes ben ik wel altijd te vinden!

Aangezien ik het eerste semester geen kot meer heb, zal ik voornamelijk Bob zijn op evenementen, maar met een auto ter beschikking is dat geen probleem. De gelukkige paar die dezelfde kant als mij op moeten, kunnen dan op een free taxi naar huis rekenen!

Ik ben dit jaar schachtentemmer van Aymie en samen met Rilana en Alix vormen wij het schachtenteam.  Wij staan als team in voor de communicatie en engagement van de nieuwe leden die zich bij ons dopen. Zij mogen zich daarna schacht noemen van de mooiste club van Antwerpen!

Heb je vragen over Aymie, Antwerpen of mijn relatiestatus dan mag je me altijd eens een berichtje sturen! Hopelijk kan ik jou verwelkomen op ons volgende feestje.

See you in café De Prof!!

Schacht 2018-2019
Commilito 2019 – 2020
Commilito 2020 – 2021
Commilito 2021 – 2022
P.R. 2022 – 2023
Schachtentemmer 2023 – 2024

Alix Van Linden

Zedenmeesteres

HeyHey! 

Ik ben Alix, ik ben 20 jaar en kom uit Antwerpen Linkeroever, de prachtige andere kant van de Schelde. Ik zit in mijn tweede jaar toegepaste psychologie op Thomas More. Dus daar kom je mij misschien wel eens tegen 🙂 

Vorig jaar heb ik mij laten dopen bij Aymie en hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Daarom ben ik heel blij dat ik dit jaar de functie Zedenmeesteres mag uitoefenen. Met mijn geweldig schachtenteam gaan we er een ongelooflijk jaar van maken!

Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar! Heb je nog vragen of nood aan een babbel, dan kan je altijd bij mij terecht. En voor een lekker wijntje of een goed shotje sta ik zeker ook op de eerste rij 😉 

Lieve groetjes

Alix xxx

Por 2022-2023
Zedenmeesteres 2023-2024

Chelsey Placke

Sport, Ontspanning & Cultuur (S.O.C.)

Hellow iedereen!

Ik ben Chelsey, 23 jaar oud. Ik ben afkomstig uit het super mooie Pajottenland, Lennik (leuk weetje: is het dorp naast Schepdaal, waar Remco Evenepoel afkomstig is 😉). Ergens in de buurt van Anderlecht.  

Ik heb 3 jaar toegepaste psychologie aan Thomas More achter de rug en mijn plannen zijn om er volgend jaar zeker nog een jaartje bij te doen met als afstudeerrichting A&O psychologie. Als je mij tegenkomt op campus Sint-Andries of Sanderus, aarzel niet om mij aan te spreken. Ben iemand die altijd wel zin heeft in een babbeltje maar ook een goed feestje. Dus ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien in de PROF!

Na een geweldig schachtenjaar gaan we er dit jaar een stevige lap op geven als SOC, samen met Britt.

Ciaokesss!

Schachtenkoningin 2022-2023
S.O.C. 2023-2024

Britt Bobbaerts

Sport, Ontspanning & Cultuur (S.O.C.)

Heyhey

Ik ben Britt, ik ben 20 jaar en kom van het verre Lanaken. Ik zit nu in mijn tweede jaar toegepaste psychologie aan Thomas More, dus zal je me daar regelmatig wel tegenkomen!

Vorig jaar startte mijn avontuur in Antwerpen (en bij Aymie) en vanaf dit jaar zal ik ook mijn eerste functie als SOC uitoefenen binnen het praesidium met Chelsey. Daar zullen we naast de zalige feestjes ook voor toffe activiteiten zorgen!

Voor een goede babbel of een vraag sta je aan het juiste adres! Ik heb er dit jaar alvast ontzettend veel zin in met deze prachtige mensen! Ik hoop dat we er dit jaar weer zo een prachtig jaar van kunnen maken en onvergetelijke momenten kunnen beleven!

Tot snel!!

XOXO Britt

Por 2022-2023
S.O.C.  2023-2024

Noor Montebovi

Mentor

Heyheyy!

Ik ben Noor, 21 jaar, geboren en getogen in Tessenderlo (Looi Cityyy) maar heb toch mijn hartje hier in Antwerpen verloren. Ik volg een graduaat Maatschappelijk Werk aan AP Hogeschool dus jammer genoeg zal je me niet snel tegen het lijf lopen op de Thomas More campussen. 

Door onze geweldige praeses heb ik deze gezellige bende leren kennen en krijg ik maar niet genoeg van hen! Na een jaar zelf feestleidster te zijn, zal ik deze functie dit jaar als mentor met veel plezier ondersteunen. Dus als ons Lissah mijn hulp nodig heeft bij het organiseren van die toffe feestjes in De Prof en leuke TD’s, dan sta ik paraat!

Elke dinsdag kan je me terugvinden in De Prof dus aarzel niet om me eens aan te spreken voor een gezellig babbeltje of een goe danske te placeren!

Ciaokes byekes! 

Xx Noor

Por 2021-2022
Feestleidster 2022-2023
Mentor 2023-2024

Andrew Habets

Mentor

Olaaa,

Ik ben Andrew en breng al 23 mooie jaren door in het stadje genaamd Antwerpen, de thuishaven van de beste club van ‘t stad waar onze twee grote liefdes samen komen (feesten en vrienden). Na een topjaar vol drank, feest en lange nachten wilde ik mij graag bij het praesidium voegen. Tijdens mijn eerste praesidiumjaar heb ik de functie ‘Feestleider’ ingevuld. Tijdens dit jaar hebben we verschillende knallers georganiseerd!

De volgende twee jaar heb ik de functie schachtenmeester ingevuld en dankzij de pandemie andere taken op mezelf genomen. Talloze taken die ik met veel plezier heb uitgevoerd in het eerste jaar.

Het tweede jaar heb ik een volwaardige Schachtenmeester functie kunnen invullen en wat een ervaring was dat! Nu is het tijd om het wat rustiger aan te doen en de groentjes wat te ondersteunen. Na een jaar een financiële blunder te begaan als Peter zal ik dit nu als Mentor verder zetten!

Bij deze nodig ik jullie uit om volgend jaar deel uit te maken van ons Aymie hartje. ♥️

Veel liefs jullie kapoen x

Schacht 2018 – 2019
Feestleider 2019 – 2020
Schachtenmeester 2020 – 2021
Schachtenmeester 2021 – 2022
Peter 2022 – 2023
Mentor 2023-2024

Jonas Pilate

Peter

Joehoe, hier ben ik weer!

23 jaar en te Wilrijk gelocaliseerd. 

Dit jaar zal ik de passieve functie van peter inkleden. Als het over geld gaat zal je mij er niet ver vandaan vinden. Maar wees gerust ook al heb ik er al twee jaar vice-praeses en een jaar feest opzitten, nog steeds ben ik het niet beu geworden om met alle fantastische mensen van Aymie op de dansvloer te staan. Neem die term “passief” dus maar niet te letterlijk aangezien je nog veel aan mij zal hebben dit jaar.

Schacht: 2019-2020
Vice-praeses: 2020-2021
Vice-praeses: 2021-2022
Feest: 2022-2023
Peter: 2023-2024

Quillan Bruers

Peter

Hey hey iedereen

Ik ben Quillan en wordt dit jaar nog 21.

Momenteel woon ik in Berendrecht en ik zal dit jaar de functie Peter uitvoeren. Hoe ben ik in deze functie geraakt vraag je je misschien af? Simpel! Ik ben sinds dit jaar gestart met werken. Mijn geweldig mede praesidium dacht ‘ah daar is geldstroom en dus een mogelijke geldinkomst voor Aymie’😂😂. Maar welk excuus heb ik nu om dit niet voor deze geweldige club te doen? Doordat ik nu ook werk heb ik jammer genoeg niet meer de luxe om is een uurtje te skippen als het wat laat wordt, dus bliksem mij niet dood als ik niet zo laat kan blijven als mijn mede praesidium leden.

Drinken zal je me waarschijnlijk niet zien doen dus als je een keertje een nuchtere persoon nodig hebt kan je bij mij altijd terecht.

Hopelijk zie ik jullie snel op één van onze activiteiten of feestjes!

Schacht: 2021-2022
Quaestor: 2022-2023
Peter: 2023-2024