Waar vind je ons?

proflogo

Café De Prof

Als je ons in levende lijve wil ontmoeten hebben we maar één adres: op de hoek van de Vekestraat en de Kleine Kauwenberg vind je ons geliefde studentencafé De Prof terug. Met of zonder ons, in De Prof is het altijd feest (maar net een beetje meer mét ons). Als het beste studentencafé van ’t Stad heeft De Prof ontzettend veel in petto. Elke dinsdag (behalve als we een activiteit op verplaatsing hebben) vind je ons er tijdens onze clubavond, maar ook op andere dagen kan je ons zien verschijnen in ons favoriete café.

Natuurlijk beperken we ons niet tot deze ene hotspot, Antwerpen heeft heel wat meer te bieden. Je kan ons daarom ook terugvinden tijdens talloze activiteiten van andere studentenverenigingen, maar ook daarbuiten zetten we graag een stapje in de wereld en ontdekken we graag onze prachtige studentenstad nog wat meer.

Neem zeker eens een kijkje op onze kalender om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Wil je kennismaken met Antwerpen als studentenstad en ons favoriete café? Schrijf dan zeker 19 september al in je agenda en doe mee aan ons interactieve stadspel met aansluitend openingsfeestje!

Sociale media

Als je ons niet in levende lijve wil ontmoeten kan je ons natuurlijk ook nog altijd terugvinden op sociale media. Studentenvereniging Aymie probeert haar leden zo goed mogelijk te ondersteunen en we willen dat niemand iets mist van onze activiteiten. Daarom houden we je via onze Facebook- en Instagrampagina helemaal up-to-date van het reilen en zeilen van onze vereniging. Zo weet je steeds wanneer er een activiteit plaatsvindt, maar zo weet je ook wat er is gebeurd als je er niet kon bijzijn.

Facebook: Studentenvereniging Aymie

Instagram: @Aymie_Antwerpen