Praesidium 2020-2021

Ook dit jaar staat er weer een fantastisch team klaar om jullie door een nieuw academiejaar te loodsen. Met het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht stellen we jullie met trots voor aan ons nieuwe praesidium.

Kayleigh Meyvis

Praeses

Dag vriendjes,

 

Ik ben Kayleigh, geboren in ‘97 en een trotse Antwerpenaar.

Ik zit al lang in Aymie en had van het begin al door wat een mooie club het is! Ik ben dan ook zo enorm trots dat ik Praeses ben van deze topclub.

Aymie is een club waar je vriendschappen voor het leven opbouwt en waar je de kans krijgt om zelf volledig open te bloeien. Ik denk dat ik voor iedereen mag spreken dat we allemaal veel zotte momenten hebben meegemaakt die we nooit meer gaan vergeten, momenten waarbij we terug de slappe lach krijgen als we er nog maar aan terugdenken. 

Ik wil jullie dan ook allemaal uitnodigen om eens langs te komen bij onze toffe bende, gegarandeerd een moment vol plezier!

Hoe geraak je bij deze topclub? Spreek me aan op de campus of een activiteit

Hoe kan je me herkennen? Die blonde die veel geluid produceert

Hoe kan je me aanspreken? ‘Hey Kayleigh’, ‘Jow Meyvis’, … (Hier krijg je creatieve vrijheid)

Wat kan je als openingszin gebruiken? ‘Zin in een shotje tequila?’ (gegarandeerd succes!)

Dat laatste was uiteraard een mopje maar je mag me altijd aanspreken als je nieuwsgierig bent om meer te weten of gewoon een babbeltje te doen 🙂

Tot snel,

Kayleigh

 

Por 2015-2016

Commilito 2016-2018

Schachtentemster 2018-2019

Vice Praeses 2019-2020

Praeses 2020-2021

Jonas Pilate

Vice-Praeses

Heyy 

 

Mijn naam is Jonas. Ik ben 20 jaar en ik kom van Antwerpen. Afstuderen doe ik nog niet zo snel, want mijn eerste jaar heb ik net achter de rug. Aan Thomas More studeer ik toegepaste psychologie en als ik niet hier ben aan het studeren dan zit ik lekker te feesten met de beste club van België.

Aymieeeeeeeeeee!!!!

Vorig schooljaar ben ik ingewijd in deze familie en kreeg ik de titel schacht opgeplakt. Door het jaar heen ben ik in Aymie gegroeid en is het mijn tweede familie geworden. Daarom dat ons stamcafé voor mij het er het meest uitspringt als kwaliteiten van Aymie. Dit zijn de beste momenten zijn van het jaar. Cafe de prof zou je kunnen beschrijven als het hart van onze vereniging waarbinnen wij alles mogelijk maken om jullie de beste tijd van jullie leven te bezorgen.

Dit jaar zal je mij kunnen zien als Vice-praeses. Ik ondersteun onze geliefde praeses en zorg voor de interne samenhorigheid en tevredenheid van ons praesidium en onze Aymie-leden.

 

Bijnaam: Jon-ass, jones, jonesie, jojo (kies er maar een uit of geef me een nieuwe. Allemaal goed)

Beste herinnering: Tequila party van Aymie!!!

Lievelingsdrankje: Tequila shotjes obvious

Lievelingslied: Beyonce, daddy lessons of Annemarieke (codex)

 

Hou je goed en tot binnenkort

Lissah Christiaens

Ab-actis

Hooooi!

 

Ik ben Lissah (Die ‘h’ moet ge ni uitspreken ze.), 20 jaar en dit academiejaar ab-actis van dienst. Buiten in de nieuwsbrief, zal je niet veel AN uit mij horen komen want ik zen nen Aantwaarpener.

Ik studeer orthopedagogie aan Thomas More. Feel free om op campus Sanderus eens een babbeltje te komen doen!

Ondertussen heb ik al 2 enorm toffe jaren achter de rug bij Aymie. Binnenkomen in De Prof, da’s gewoon liefdevol onthaald worden door de fantastische Aymie’ers en tot in de vroege uurtjes vollenbak amuseren. Ik ben er dan ook zeker van dat m’n 3e jaar bij Aymie minstens even goed zal worden!

Bijnaam: Die heb ik niet. Wie komt er mij ene geven?
Beste herinnering: Helemaal confused zijn na een traktatie op een shotje omdat het naar keelpijnpilletjes smaakte. (Bij Aymie leert ge dus veel leuke nieuwe dingen kennen! Mensen ook hoor!)
Lievelingsdrankje: Rode wodka met fristi
Lievelingslied: Pff die keuze kan ik echt niet maken… Als er ne goeie gitaarsolo in steekt, ben ik content!

 

Groetjessss,
Lissah

Por 2018-2019
Commilito 2019-2020
Ab-actis 2020-2021

Olivia Jeukens

Quaestor

Helabaaaa,

 

Ik ben Olivia, (olijf voor de vrienden hehe), ik ben 24 jaar en ben een Master in Sociaal Werk aan het volgen dus op Thomas More campussen ben ik niet altijd te vinden, ofcourse kan je mij wel aanspreken op social media of in ons stamcafé. 

Ik waag ik mij dit jaar aan de functie ‘Quaestor’ en zoals je kan raden aan de foto, zal ik de financiën beheren (Het geld zit normaal wel in een kassa en niet in een plastiek zakje hihi).

Mijn jaren in Aymie vliegen voorbij want het is ondertussen het 5e! En mijn goesting om in de aymiefam te blijven, zal niet snel vervliegen.

Ik heb bij Aymie vrienden voor ’t leven gemaakt, echt een familieke! Gezelligheid en vriendschap, that’s what it’s all about bij ons!

Heb je nog twijfels, vragen of wil je gewoon Aymie wat beter leren kennen? Ik sta altijd open voor een babbelke, dus gewoon doen he! 

Bijnaam: Olijf, maar ik sta zeker open voor iets anders 😀 (zoals anderen je zijn voorgegaan met Lijveschijf, Oli,…) 

Mijn beste herinnering: de skireis met Aymie is altijd een topper van formaat en zeker een aanrader! 

Lievelingsdrankje: Ik drink wel heel graag een ciderke of sterk bier zoals een Rouge’ke of Tripel D’Anvers

Favo schijven op een cantus: Onder andere Wild Rover, Polly Wolly Doodle, Krambambouli en Molly Malone 

See you soooon!

Veel kuskes,

Olivia

 

Por                              2016-2017

Commilitones            2017-2018

Public Relations       2018-2019

Public Relations       2019-2020

Quaestor                   2020-2021

Hanne Waelbers

Cantor

Haaaaalloooooo!

 

Ik ben Hanne, 21 jaar en een Limburgse met een zwak voor Antwerpen. Dit jaar rond ik mijn studie Toegepaste Psychologie af op Thomas More en neem ik al enkele vakken op van mijn schakeljaar Seksuologie aan de KUL… Spannend! 

In de afgelopen jaren heb ik al heel erg genoten van het studentenleven, maar wat er voor mij uitsprong waren de cantussen! Bier, zingen (af en toe brullen als er al veel pintjes gedronken waren), sfeer… Wat wil een mens nog meer! Dit jaar zal ik de cantus voorzitten samen met de praeses: een Limburgse cantor met een rasechte Antwerpenaar! Prooooooosiiiiiit Seeeeeeniooooor! 

Bijnaam: Hans

Beste herinnering: De shotjes lijst van Café De Prof afgaan met Louise maar de dag erna niet meer weten of we het uiteindelijk gehaald hebben of niet 

Lievelingsdrankje: Niks beter dan een shotje Sambuca en iemand ‘verplichten’ om mee te doen!

Mijn fav schijfke: Pensponypolonaise – Eduard Jumperdinky, Benny Su maar op een cantus ga ik voor ne goeie stevige Trink, trink, Brüderlein, trink 

Heel veel fletsjes,

Hanne 

 

Por 2017-2018

Feestleidster 2018-2019

Ab-Actis en Zedenmeesteres 2019-2020

Cantor 2020-2021

Andrew Habets

Schachtenmeester

Andrew

Olaaa,

 

Ik ben Andrew en breng al 20 mooie jaren door in het stadje genaamd Antwerpen, de thuishaven van de beste club van ‘t stad waar onze twee grote liefdes samen komen (feesten en vrienden). Na een topjaar vol drank, feest en lange nachten wilde ik mij graag bij het praesidium voegen. Mijn eerste praesidium jaar heb ik de functie feest ingevuld. Tijdens dit jaar hebben we verschillende knallers georganiseerd ( ondanks corona :'( ).

Dit jaar ben ik schachtenmeester.

De doop was voor mij een van de beste ervaringen die ik heb gehad.

Het was een uitdaging en een voldoening om de ontgroening te halen.

Het beste aan voor een studentenvereniging kiezen zijn de talloze vrienden die ik heb gemaakt dat jaar.

Deze ervaring zouden we als schachtenteam dan ook graag doorgeven aan onze toekomstige schachtjes 😉

Bij deze nodig ik jullie uit om volgend jaar deel uit te maken van ons Aymie hartje♥️

 

Veel liefs, 

jullie kapoen

Sid Proost

Schachtentemmer

Hey hey!

 

Ik ben Sid, 20 jaar en ik ben van Antwerpen. Dé stad van België! Ik studeer Toegepaste Psychologie op Thomas More. 

Vorig jaar ben ik bij Aymie begonnen als kutschacht, maar toen wist ik het al zeker, hier zit ik goed! Bij Aymie maak je vrienden voor het leven, samen feesten in ons stamcafé De Prof of samen cantussen, kan allemaal!

Na een half jaar (stomme corona) het studentenleven te verkennen en veel gefeest te hebben in onze geliefde Prof, heb ik besloten mij aan te sluiten bij het praesidium. Dit jaar zal ik namelijk schachtentemmer zijn! Samen met Andrew en Laïss vormen wij het schachtenteam. 

Heb je nog een vraag of iets anders? Stuur mij gerust een berichtje of spreek mij eens aan op campus of in De Prof!

Bijnaam: Sidje

Beste herinnering: Op de tafels dansen tijdens de Aymie’s Nillies Cantus

Lievelingsdrankje: Ne goeie frisse Stella of een shotje tequila

Lievelingslied: Filia Pastoris

Kusjes,

Sid

 

Kutschacht 2019-2020

Schachtentemmer 2020-2021

Laïss De Spriet

Zedenmeesteres

Hey heyyy!

 

Mijn naam is Laïss, ik ben 19 jaar en je zal mij dit jaar spotten als Zedenmeesteres!

Ik zit momenteel in mijn tweede jaar toegepaste psychologie. Ik ben zowel van Limburg als van Antwerpen, dus heb the best of both worlds! Ik droomde al van toen ik klein was (een paar centimetertjes kleiner dan ik nu ben hihi) om in Antwerpen te studeren. W A U W, wat heb ik mijn hart verloren aan deze mooie stad!

Ik heb binnen Aymie echt vriendschappen voor het leven gemaakt. Na een mooi jaar als por was ik vastbesloten om mij aan te sluiten bij het praesidium, zodat ik de toekomstige schachtjes samen met mijn topteam (aka Sidje en Andrew) een even zalig jaar kan geven zoals ik zelf heb gehad!

Als jullie vragen zouden hebben (of gewoon gesjellig met mij willen babbelen/tot de late uurtjes willen dansen) kunnen jullie mij altijd aanspreken in De Prof, op de campus van Thomas More of mij een berichtje sturen!

Bijnaam: Heb ik (nog) niet, wie mij een leuke geeft krijgt een matching bff bandje met mij 🙂

Beste herinnering: De prof al dansend op de vensterbank afsluiten.

Lievelingsdrankje: Mij maak je met alles blij, Van een Stella’tje tot een Rouge’ke of een B-52!

Lievelingsliedje: Kon niet kiezen, maar bij deze liedjes zal je mij wel luid horen meezingen op een cantus! (Annemarieken, Die Lore, There is a hole in my bucket & Loch Lomon’)

 

Groetjesss thuis!

Xxx Laïss

 

Schachtenkoningin ’19-‘20

Zedenmeesteres ’20-‘21

Ilke Mathijssen

Feest

Heeeeeey

 

Ik ben Ilke, een van jullie feestleidsters voor dit jaar! Samen met Wiktoria (feest) en de rest van het praesidium vormen we één team die zorgen voor de leuke feestjes, ambiance, drank, vrienden voor het leven en nog zoveel meer!

Na mijn schachtenjaar was ik Aymie en deze vriendengroep nog lang niet beu, dus ging ik met veel plezier in het praesidium! Na een jaartje Zedenmeesteres te zijn, ben ik voor de functie Feestleidster gegaan. Ik heb met deze functie zeer veel plezante mensen leren kennen, het feestje draaiende houden en de drankjes laten vloeien is echt iets voor mij! Jammer genoeg heb ik dit maar een half jaartje kunnen doen (Coronavirus) EN had ik er nog lang niet genoeg van, nu mag ik met zeer veel trots zeggen dat ik dit jaar opnieuw samen met Wiktoria TOP feestjes/ activiteiten mag organiseren! (met alle veiligheid natuurlijk!)

Als je mij niet gelooft, kom dan zelf maar eens piepen op één van onze TD’s of feestjes of activiteitjes in ons stamcafé de prof!

Ik zie jullie graag verschijnen en ook drink ik graag een Rouge’ke (of meer) met jullie! Ook vragen beantwoord ik met veel plezier!

 

Tot binnenkort!

Xxx Ilke

 

Bijnaam: Vroeger was dat altijd Kleine Koper maar nu gebruikt niemand dat nog dus Ilke is ook goed!!

Beste herinnering: Er zijn zoooveel herinneringen in de jaren die ik met mijn beste Aymie vriendjes heb meegemaakt dat het een bijbel zou worden dus meega kort gezegd: Galabal, ledenweekend, skireis, 24h De Prof, zowa alle TD’s vind ik geweldig en knallers,…

Lievelings drankje: Kasteel Rouge! Shotjes: Blue Curaçao, Tequilla

Lievelingslied: Annemarieken, there is a hole in my bucket, Ach lieflijke meisjes

 

Por 2017- 2018

Zedenmeesteres 2018-2019

Feestleidster 2019- 2020

Feestleidster 2020 – 2021

Wiktoria Mamaj

Feest

Heeey!

 

Ik ben Wiktoria, 21 jaar oud en zal dit jaar voor de organisatie van de feestjes zorgen. Ik kom uit Antwerpen en studeer hier Toegepaste Psychologie aan Thomas More.

Vorig jaar ben ik begonnen aan mijn eerste jaar op de hogeschool en besloot ik me bij Aymie aan te sluiten, om nieuwe mensen te leren kennen en goeie vriendjes te maken. De toffe mensen en leuke sfeer hebben ervoor gezorgd dat ik me direct thuis voelde bij Aymie. Na een jaartje feesten en onnozel doen heb ik gesolliciteerd voor het praesidium, en hier ben ik dan!

Hopelijk maken we er een topjaar van, vol met leuke feestjes en gezellige avondjes.

Kusjes en tot snel !!!

Wiktoria xx

Bijnaam: Wikki

Beste herinnering: kroegentocht

Lievelings drankje: Voor mij is er geen feestje zonder een Rouge ( meloen wodka shotjes zijn ook altijd welkom ?)

Lievelingslied: Kan echt nie kiezen!

 

Por 2019-2020

Feestleidster 2020-2021

Lode Van Rooy

Sport Ontspanning en Cultuur

Hallowkees!

 

Ik ben Lode, 20 jaar oud (vanaf oktober toch ?) en afkomstig van het dorpje in de stille Kempen genaamd Lille. Dit zullen de meeste mensen kennen als: “het dorp waar de Lilse Bergen is”.

Ik zal dit jaar de functie “SOC” bekleden. Dit betekent dat ik doorheen het jaar allerlei soorten activiteiten zal organiseren. Ik zit in fase drie van de richting “toegepaste psychologie”. Ik zit op kot in Antwerpen, wat maakt dat ik heel hard geniet van het bangelijke studentenleven in Antwerpen.

In 2018 ben ik gedoopt bij Aymie. Dit was één van de beste beslissingen van mijn leven. Ik heb hier vriendschappen opgebouwd die ik voor de rest van mijn leven zal koesteren. Het schooljaar van 2019-2020 heb ik doorbracht als een commilitones doorgebracht. Uiteindelijk heb ik vorig jaar beslist om dit jaar toch in het praesidium te gaan.

Als je mij tegenkomt dan hoef je niet te aarzelen om me aan te spreken!

Tot binnenkort!

 

Lode xoxo

Bijnaam: Ik heb spijtig genoeg geen bijnaam

Beste herinneringen: Ontgroening, skivakantie, ledenweekend, Ardennenweekend

Lievelings drankje: Een goei Stellake of een Seef biertje! 

Favoriete cantusschrijfkes: Loch lomon’, op de purp’ren hei, die lore, wild rover, clementine

 

Schacht 2018-2019

Commilitones 2019-2020

SOC 2020-2021

Annelore Ziolek

Media

Hey hey! 

 

Ik ben Annelore (zonder H), 18 jaar, een Limburgse en media van dienst dit jaar. 

Ik studeer toegepaste psychologie dus je zult me zeker en vast tegenkomen op de campus.

Mijn aymie verhaal is vorig jaar begonnen. Het was een kort jaar (met dank aan corona), maar het blijven herinneringen om te koesteren.

Je leert veel nieuwe mensen kennen en maakt veel vrienden. 

Bij aymie ga je je meteen thuis voelen en een tweede familie leren kennen.

Als je nog vragen of twijfels hebt over onze aymie familie stuur me maar een berichtje of spreek me aan op de campus of in de prof. 

 

Bijnaam: ik heb er geen, maar je mag er altijd eentje verzinnen. 

Beste herinnering: teveel om er 1 uit te kiezen.

Lievelingsdrankje: rode wodka redbul of een rougeke

Lievelingscantuslied: there’s a hole in the bucket en bonnie lies over the ocean

 

XXX

Annelore

 

Por 2019 – 2020

Media 2020 – 2021

Liesl Chantrain

Public Relations

Hallowkes! 

 

Mijn naam is Liesl, 19 jaar en ik ben afkomstig uit een van de uithoeken van het mooie Antwerpen. Ik zit in mijn tweede jaar Toegepaste Psychologie dus mij kan je wel op de campus spotten. Dit jaar zal ik de functie van PR invullen. 

Ik ben vorig jaar aan het studentenleven begonnen en ik heb mij direct laten dopen bij Aymie. Ik vond mijn jaar als por absoluut fantastisch, alleen werd het wat ingekort vanwege corona. Door me bij Aymie te laten dopen heb ik geweldige mensen leren kennen en zalige ervaringen gehad. Ik nodig iedereen uit om gewoon mee te komen feesten en plezier te maken, kom zeker eens naar de Prof. 

Nog enkele leuke weetjes:

Bijnaam: Ik heb er niet echt eentje 🙂

Favoriete cantuslied is ‘Polly Wolly Doodle’

Favoriete drankje: rougeke / tequila

Tofste Aymie herinnering: Kerstmarkt

Hopelijk tot snel!! 

Liesl

 

Por 2019-2020

PR 2020-2021

Irscha Henrard

Mentor

 

Hoi hoi!

 

Ik ben Irscha, 22 jaar oud en kom uit Antwerpen.

Ik heb mijn bachelor Toegepaste Psychologie al in de pocket dus op de campus zal je mij niet vaak treffen. Wel ben ik te vinden in De Prof, ons stamcafé.

Hier is het voor mij 5 jaar geleden allemaal begonnen.

Ja, ik weet dat ik oud aan het worden ben…

Maar als het ergens goed is, moet je blijven!

Ik zou je zeker aanraden om eens langs te komen als je op zoek bent naar veel liefde, hier en daar een feestje, altijd een goede sfeer en vooral heel veel vriendschap!

Zit je nog met vragen/twijfels? Heb dan zeker geen schrik om me aan te spreken!

Beste herinnering: Zo hard skanken op een MiddagTD dat je tenen de dag erna blauw zien

Lievelingsdrankje: Rouge’ ke in De Prof

Lievelingslied: Wild Rover (Sex on the floor!)

 

Kusjes en lekjes,

Irscha

 

Por 2016-2017

Vice Praeses 2018-2020

Mentor 2020-2021

Manon Buyse

Moeke

Hey hey! 

Ik ben Manon, 24 jaar en een rasechte West-Vlaamse die ondertussen al 6 jaar in Antwerpen vertoeft. Je mag mij dus gerust de ‘ouwe zak’ van het praesidium noemen. Dit jaar ben ik Moeke van Aymie en zal ik niet alleen zorgen voor het praesidium zoals een goeie moeke maar ook fantastische praesidium activiteiten organiseren.

Het echte studentenleven is voor mij gedaan en het werkleven zal nu beginnen, maar je zal mij wel nog regelmatig zien in ons stamcafé De Prof. Als jullie vragen hebben over onze studentenvereniging of over Antwerpen zelf, spreek me gerust aan want zowel Aymie als Antwerpen hebben geen geheimen meer voor mij. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en er samen een fantastisch jaar van te maken.

Tot snel! 

Manon 

Bijnaam: Feniks of hebruneerd patatje
Beste herinnering: 24 uur in De Prof
Lievelingsdrankje: Rougeke
Lievelingsliedje: Tsjechisch drinklied

Schachtenkoningin 2014-2015
Cantor 2016-2018
Ab-actis 2018-2019
Mentor 2019-2020
Moeke 2020-2021

Arno De Tey

Peter

Goedemorgend allemaal

 

Mijn naam is Arno, 22 jaar en kom uit Wilrijk, Antwerpen. 

Al 4 jaar lang maak ik deel uit van het prachtigste team dat Antwerpen te bieden heeft maar dit jaar heb ik besloten een wat stapjes terug te nemen en de functie als Peter op te nemen. 

Aangezien ik een werkende mens ben zal ik niet altijd en overal aanwezig zijn maar geloof mij, als ik aanwezig ben zal je het geweten hebben 😉

Twijfel zeker niet om mij aan te spreken of een berichtje te sturen want na 5 jaar in het studentenleven te zitten kan ik je wel het een en het ander vertellen! 

Bijnaam: ??

Beste herinnering: Mijn Praesesjaar

Lievelingsdrankje: Bier is leven

Lievelingslied: Pappenheimer all the way

Arno out

 

Schacht 2016-2017

Vice-Praeses 2017-2018

Praeses 2018-2019

Schachtenmeester 2019-2020