Praesidium 2019-2020

Ook dit jaar staat er weer een fantastisch team klaar om jullie door een nieuw academiejaar te loodsen. Met het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht stellen we jullie met trots voor aan ons nieuwe praesidium.

An Reynaert

Praeses

Beste (toekomstige) schachtjes en commilitones 

 

Ik ben An, 22 jaar, studente Organisatie en Management aan de U Antwerpen. Ik ben een Leuvense, maar ik ben mijn hartje verloren aan de prachtige stad Antwerpen.

 

Vier jaar geleden is voor mij het avontuur bij Aymie begonnen. Dankzij een impulsieve beslissing en een vriendin met veel overtuigingskracht kwam ik op de schachtenverkoop terecht. Nooit had ik gedacht dat daar zo’n hechte vriendschappen zouden ontstaan! Een groot deel van mijn schachtengroep is afgestudeerd, maar toch proberen we nog zoveel mogelijk af te spreken en we zijn eigenlijk echt vrienden voor het leven geworden. 

 

Na zo’n fijn schachtenjaar kon ik natuurlijk niet anders dan mij aansluiten bij het praesidium! Dit eerst als Media (gelukkig is Vince hier heel wat beter in), daarna als Feestleidster (waar de plateaus met shotjes af en toe op mij belandden ipv in mensen hun mond) en vorig jaar als Schachtenmeesteres.

 

Ik ben heel trots om dit jaar praeses te mogen zijn van deze prachtige studentenvereniging en ik hoop (en ben er eigenlijk zeker van) dat jullie hier net zo’n prachtige jaren zullen beleven als ik. 

 

xxx

An

 

Schachtenkoningin ‘15-‘16

Media ‘16-‘17

Feestleidster ‘17-‘18

Schachtenmeesteres ‘18-‘19

Praeses ‘19-‘20

Irscha Henrard

Vice-Praeses

Hoi hoi!

 

Ik ben Irscha, 21 jaar oud en kom uit Antwerpen.

 

Ik heb mijn bachelor Toegepaste Psychologie al in de pocket dus op de campus zal je mij niet vaak treffen. Wel ben ik te vinden in De Prof, ons stamcafé. 

Hier is het voor mij 4 jaar geleden begonnen. In mijn jaar als por heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en is Aymie voor mij een tweede familie geworden. Ik hoop dat we ook dit jaar weer veel nieuwe schachten en porren kunnen verwelkomen in onze familie!

 

Zit je nog met vragen/twijfels? Twijfel dan zeker niet om me aan te spreken!

 

Kusjes en lekjes,

Irscha 

 

Por 2016-2017

Vice praeses 2017-2020

Kayleigh Meyvis

Vice-Praeses

Hey hey!

Ik ben Kayleigh, 21 jaar en nen echte Antwaarpeneir. Je kan me herkennen aan men prachtig accent of aan het volume dat ik met me mee breng. 😉

 

Ook dit jaar ben ik weer de rechterhand van An en ga ik haar ondersteunen waar ik kan. Ik zit ondertussen wel al enkele jaren bij Aymie en kan je verzekeren dat het bij ons echt wel plezant is! Na al die tijd zijn mijn Aymie-vriendjes familie geworden en ik zou ze niet meer kunnen missen.

 

Ik ben studente Toegepaste Jeugdcriminologie dus mij ga je weinig tegenkomen op de campus maar je kan me vaak vinden in ons stamcafé de prof. Je bent altijd welkom om vragen te stellen, een babbeltje te doen of me te trakteren op ne sprite. (Dat verhaal zal ik je dan wel eens vertellen :p)

 

Tot snel,

Kayleigh

Por 2015-2016

Commilito 2016-2017

Commilito 2017 -2018

Schachtentemster 2018 -2019

Vice praeses 2019 -2020

Hanne Waelbers 

Ab-Actis en Zedenmeesteres

Hallooooooo!

 

Ik ben Hanne, 20 jaar en afkomstig uit het verre Limburg. Je zal me vaak enorm Limburgse uitspraken horen zeggen.. Gewoon lachen en knikken dan! Ik zit ondertussen in mijn derde jaar Toegepaste Psychologie en zo ook in mijn derde jaar dat ik op kot zit in Antwerpen. Wat een zalige stad! 

 

Na wat twijfelen heb ik 2 jaar geleden besloten om me te laten dopen bij Aymie… En amaaaaai wat een goede beslissing was me dat! Mijn schachtenjaar was een knaller van formaat dus hierna besloot ik om me in te zetten voor de beste club van ‘t stad! Ik heb al een jaartje feestleidster erop zitten en dit jaar zal ik Ab-Actis én Zedenmeesteres van dienst zijn. 

 

Spreek me gerust aan als je me tegenkomt op school of in de Prof. Ik sta altijd open voor een babbel of om samen een pintje te drinken! 

 

Mijn motto is: “Ik leef lam en gelukkig!”

 

Heel veel fletsjes 

Hanne

 

Por 2017-2018

Feestleidster 2018-2019

Ab-Actis en Zedenmeesteres 2019-2020

Andrew Habets

Feest

Olaaa,

 

Ik ben Andrew en breng al 20 mooie jaren door in het stadje genaamd Antwerpen, de thuishaven van de beste club van ‘t stad waar onze twee grote liefdes samen komen (feesten en vrienden). Na een topjaar vol drank, feest en lange nachten wilde ik mij graag bij het praesidium voegen. Als deel van het feestteam dit jaar zal ik dan ook mijn uiterste best doen om jullie zalige feestjes en activiteiten aan te bieden.

Dus bij deze zijn jullie uitgenodigd om samen met ons de nachten door te strijden dit jaar.

 

Veel liefs,

Je kapoen Andrew

 

Schacht 2018-2019

Feestleider 2019-2020

Ilke Mathijssen

Feest

Hoi iedereen!!

 

Ik ben Ilke, een van jullie feestleiders voor dit jaar. Samen met Andrew (feest) en de rest van het praesidium vormen we één team die zorgen voor de leuke feestjes, ambiance, drank, vrienden voor het leven en nog zoveel meer! 

 

Na mijn schachtenjaar was ik Aymie en deze vriendengroep nog niet beu, dus ging ik met veel plezier in het praesidium! Na een jaartje zedenmeesteres te zijn, had ik zin om Samen met Andrew te zorgen voor de beste feestjes van ‘t stad van natuurlijk de beste club van ‘t stad! 

 

Als je mij niet gelooft, kom dan zelf maar eens piepen op één van onze TD’s of feestjes in ons stamcafé de prof! 

 

Ik zie jullie graag verschijnen en ook drink ik graag een pintje (of meer) met jullie! Ook vragen beantwoord ik met veel plezier! 

 

Tot binnenkort!

 

Xxx Ilke

 

Por 2017- 2018

Zedenmeesteres 2018-2019

Feestleidster 2019- 2020

Frederik Albert

Cantor

Hallo allemaal

 

Ik ben Frederik, student toegepaste psychologie. Al van kleins af aan (het is maar wat ge klein noemt he) droom ik er van om bij een studentenvereniging te gaan. Hierdoor zocht ik natuurlijk direct naar de vereniging hier, en zo kwam ik bij Aymie terecht. Na een aantal feestjes, cantussen en natuurlijk de doop werd het al snel duidelijk dat dit niet zomaar vrienden zouden blijven, maar een echte familie.

 

Al van toen ik nog een jong, onwetend scha(ch)tje was, sprong er één activiteit voor mij uit, de cantus. Want eerlijk, wat is er nu beter dan bier, vrienden en zingen gecombineerd? Ik zal mijn uiterste best doen om de cantussen in goede banen te leiden. 

 

Lieve groetjes

 

Fred

 

Schachtenkoning ’17 – ‘18

SOC ’18 – ‘19

Cantor ’19 – ’20

Arno De Tey

Schachtenmeester

Hello

 

Ik ben Arno en 21 jaar. 4 jaar geleden begon mijn avontuur bij Aymie en nog steeds is het niet afgelopen! Na een jaartje praeses te zijn ga ik nu als schachtenmeester aan de slag. Ik ben verantwoordelijk voor de doop samen met de temmer en zedenmeesteres. Twijfel niet om mij eens aan te spreken! Samen een pintje drinken is mijn hobby!  Samen maken we er een top ervaring van en brengen we het academiejaar naar ongekende hoogtes!   

 

Arno out

 

Schacht 2016-2017

vice-praeses 2017-2018

praeses 2018-2019

Louise Persoons

Schachtentemster

Gegroet lieve schatjes

 

Ik ben Louise, 19 jaar en ik kom uit het trage Limbuuuuurg (ja, je leest het goed ). Ik doe toegepaste psychologie en zit in het derde jaar. Je zal me heel waarschijnlijk dus wel eens tegenkomen op de campus! Na een zalig jaartje als feestleidster besloot ik om er nog een jaartje bij te doen als schachtentemster. Ik ga samen met Arno en Hanne ervoor zorgen dat jullie als toekomstige schachtjes een top jaar gaan beleven bij onze Aymiefamilie .

Als je vragen hebt of je wilt eens een babbeltje slaan, kan jij mij altijd vinden op dinsdagavond in ons stamcafé de Prof met hoogst waarschijnlijk tequila in mijn hand!

 

Hopelijk tot snel, veel liefs

Lou xoxo

 

Por 2017-2018

Feest 2018-2019

Schachtentemster 2019-2020

Lennert

Quaestor

Hallo ik ben Lenny en ik zal dit jaar jullie quaestor zijn!

 

Het is mijn derde jaar dat ik in Antwerpen studeer. Ik studeer Financiën en Verzekeringen op KdG, dus nee ik zit inderdaad niet op Thomas More!

 

Na een geweldig schachtenjaar vol toffe herinneringen, gekke verhaaltjes en veel bier, heb ik besloten om in het praesidium te gaan. Met veel plezier help ik mijn geliefde club om er weer een fantastisch academiejaar van te maken.

 

Ik ben van West-Vlaanderen en je zal dit waarschijnlijk snel merken aan mijn accent. Ik ben geïnteresseerd in basketbal en pintjes. Je kan mij vaak vinden op de vensterbank in de Prof. Nee dan lig ik niet knockout te slapen maar sta ik juist kei enthousiast te dansen! 

 

Je zult me wel snel leren kennen.

 

(Beste) Schacht 2018-2019
Quaestor 2019-2020

Ian De Lantsheer

Sport Ontspanning Cultuur

Goeie foking morgen peeps!

 

Laat ik mijzelf even voorstellen, ik ben Ian of beter gekend als SIMPEL! Ik ben afkomstig uit Halle en ik ben voor dit jaar jullie SOC! I am the legend van de vele epische Aymie activiteiten die jullie dit jaar zullen meemaken!

 

Ik adem en leef Aymie, het is natuurlijk ook de beste vereniging van ’t Stad nondedju!

 

Een dik feestje van Aymie in de Prof staat mij nooit in de weg dus plezier gegarandeerd!  Ik hou ook heel erg van flauwe mopjes maken want dat is toevallig een van mijn specialiteiten, dus u bent gewaarschuwd .

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar met jullie fantastische momenten te beleven en heel schöne herinneringen te maken! Zoals een echte familie dat doet!

 

Geniet nog van jullie dagje! xxx

 

-Simpel 

 

Schacht ‘18 – ’19

SOC ‘19 – ’20

Olivia Jeukens

Public Relations

Helabaaaa,

Ik ben Olivia, studeer sinds dit jaar een master in Sociaal Werk en mijn Aymieverhaal is drie jaar geleden begonnen en nog geen moment spijt van gehad. Na een zalig schachtenjaar, een topjaar als commilitones en een geweldig fijn jaar als PR, kan je mij ook dit jaar terugvinden als PR!

Ik zal u nu al zeggen, ik heb hier vrienden voor ’t leven gemaakt, echt een familieke voor mij! Dus ik geloof er echt in, dat als je bij ons komt, je er zeker geen spijt van gaat hebben en dat je hier dan ook echt goede vriendschappen aan over zal houden! Hoewel wij als Aymiefam echt geweldige fan zijn van het feesten, graag de longen uit ons lijf zingen op cantussen en ook echt zeer grote fan zijn van (goei) pintjes, is dit niet het enige waar het bij Aymie om draait. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zich kan amuseren door verschillende leuke activiteiten en dat het dus gewoon een gezellige boel wordt. That’s what it’s all about!

Heb je nog twijfels, vragen of wil je gewoon Aymie wat beter leren kennen? Ik sta altijd open voor een babbeltje, dus zeker niet aarzelen om mij aan te spreken, gewoon doen!

See you soooon!

Veel kuskes,

Olivia

Por 2016-2017

Commilitones 2017-2018

Public Relations 2018-2019

Public Relations 2019-2020

Vince Van Alphen

Media

 

Hey iedereen!

Vince is de naam en media is mijn faam. Ik beheer de sociale media en neem soms eens foto’s in de prof als ik niet achter de decks staan te draaien.

Mechelen is mijn vaste plek om te studeren, daar “studeer” ik IMD (Interactieve Multimedia en Design). Als ik niet aan het studeren ben zit in in Antwerpen waar ik ook woon. In mijn vrije tijd maak ik zelf muziek of draai ik op nen TD of 2.

Door Aymie te kiezen heb je een goede keuze gemaakt, ik heb hier mijn vriendin leren kennen en we zijn nu al meer dan 2 jaar samen, vervolgens heb ik hier ook mensen leren kennen die ik vrienden voor het leven kan noemen.

Als je iemand nodig hebt om eens tegen te babbelen of om vragen aan te stellen over aymie kan je altijd bij mij terecht.

Veel kissies en lekjes

Vince

Schacht 2018-2019

Media 2019-2020

Vanessa Heylen

Meter

Hallo,

Ik ben Vanessa en dit jaar meter bij Aymie.

Mij ga je niet zo heel vaak zien, aangezien ik voltijds werk, maar toch probeer ik vaak aanwezig te zijn. Ondanks mijn job, kan ik Aymie echt nog niet loslaten. Ik heb me in 2015 laten dopen en het wordt tijd dat ik afscheid neem, maar mijn hartje kan dat nog niet aan.

Ik hoop dat je net zoals ik inziet dat Aymie meer dan een studentenvereniging is. Het staat voor vriendschap, “familie” en heel veel plezier.

 Dixit Vanessa,

Kutpor ’15-16

Pr ’16-17

Quaestor ’17-18

meter ’18-19

Meter ’19-20 

Manon Buyse

Mentor

Hola amigos!

 

Ik ben Manon, een rasechte West-Vlaamse die ondertussen al 6 jaar in Antwerpen vertoeft. Je kan mij dus gerust de ‘ouwe zak’ van het praesidium noemen. Ik ben dit jaar dan ook de mentor van Aymie en zal het huidige praesidium bijstaan met goede raad.

Hoewel dit een iets minder actieve functie is, zal je mij wel nog vaak zien in ons stamcafé De Prof. Als jullie vragen hebben over onze studentenvereniging of over Antwerpen zelf, spreek me gerust aan want zowel Aymie als Antwerpen hebben geen geheimen meer voor mij. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en er samen een fantastisch jaar van te maken.

Hasta pronto! 

2014 – 2015 schachtenkoningin 

2016 – 2017 cantor 

2017 – 2018 cantor 

2018 – 2019 ab-actis 

2019 – 2010 mentor