Praesidium 2018-2019

Ook dit jaar staat er weer een fantastisch team klaar om jullie door een nieuw academiejaar te loodsen. Met het nieuwe academiejaar in het vooruitzicht stellen we jullie met trots voor aan ons nieuwe praesidium.

Arno De Tey

Praeses

Hey hey

Ik ben Arno, 20 jaar en kom uit Antwerpen. Mijn avontuur bij Aymie begint nu aan zijn 3e jaar. Als schacht heb ik een enorm tof jaar gehad waar vele nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Al snel had ik besloten om in het praesidium te gaan. En zie nu, na een jaar Vice-praeses sta ik hier als nieuwe praeses. Ik ga er samen met de andere toppers van het praesidium voor zorgen dat onze nieuwe leden een even tof jaar gaan hebben als ik had in men schachtenjaar. Twijfel zeker niet om mij aan te spreken als je me tegen het lijf loopt! En twijfel ook niet om u aan te sluiten bij de mooiste club van ‘t stad. Wij zien u graag verschijnen op één van activiteiten

Xoxo
Arno out

’16-’17 (kut)schacht
’17-’18 Vice-praeses
’18-’19 Praeses

Irscha Henrard

Vice-Praeses

Hoi hoi, ik ben Irscha. Ik ben 20 jaar oud en een Antwerpenaar in hart en nieren.

Ik begin nu aan mijn (hopelijk) laatste jaar Toegepaste Psychologie aan Thomas More. De kans is dus groot dat je mij vaak zal aantreffen op campus Sanderus. Ja, ik ben een van die zotten die wel naar de les gaat. Dus als je me tegenkomt, twijfel niet om een babbeltje te komen doen :).

Ik ben altijd wel te vinden voor een feestje en ben niet vies van wat drank. Natuurlijk draait een studentenvereniging om meer dan dat! Een studentenvereniging brengt vooral mensen samen. In mijn schachtenjaar heb ik zoveel nieuwe mensen leren kennen en hieruit zijn sterke vriendschappen ontstaan.  Door de leuke activiteiten die we organiseren maak je vrienden voor het leven (cliché maar het is waar :p )

Mocht je nog met vragen zitten, vraag maar raak. Of mocht je toch nog je twijfels hebben, kom gerust eens langs op een dinsdag in de prof! Tot snel!

 

Kusjes en lekjes,

Irscha Henrard

 

Por 2016-2017
Vice praeses 2017-2018
Vice praeses 2018-2019

Magali Vloeberghs

Vice-Praeses

Ik ben Magali, 19 jaar en een rasechte Leuvenaar.

 

Na een jaar vol drank en plezier heb ik de rol van Vice-Praeses opgenomen samen met Irscha. Ik ben zeker niet vies van een pintje of twee (3,4,5, …) en dat heeft voor veel (on)vergetelijke avonden gezorgd vol plezier.

 

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en ervoor te zorgen dat jullie een fantastisch schachtenjaar beleven net als die van mij. Het is dus zeker de moeite om je te laten dopen bij Aymie en eens langs te komen op onze feestjes in de Prof!

Niet twijfelen, gewoon doen!

 

xxxxxx Maggi

 

Schachtenkoningin 2017-2018
Vice-Praeses 2018-2019

Manon Buyse

Ab-Actis

Dag lieve vrienden!

 

Ik ben Manon, een rasechte West-Vlaamse die toch volledig haar hartje heeft verloren in deze prachtige stad. Het is al mijn vijfde jaar in Antwerpen, dus zowel de stad als studentenvereniging Aymie hebben geen geheimen meer voor mij.

Dit jaar ben ik de ab-actis van Aymie. Ik zal er onder andere voor zorgen dat jullie elke maand een leuke en nuttige nieuwsbrief ontvangen. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en er samen een fantastisch jaar van te maken.

 

Tot snel!

 

2014 – 2015       schachtenkoningin
2016 – 2017       cantor
2017 – 2018       cantor
2018 – 2019       ab-actis

Hanne Waelbers

Feest

Ik ben Hanne, 19 jaar en een rasechte limburger. Ik zit nu in mijn tweede jaar toegepaste psychologie en zit dus ook voor mijn tweede jaar op kot in Antwerpen. Ik moet toch wel toegeven dat Antwerpen mijn hartje heeft gestolen!

 

Ik ga samen met Louise dit jaar zorgen voor onvergetelijke feestjes, want we zijn allebei wel te vinden voor goede sfeer, veel drank en vooral om herinneringen te maken. Als je me ergens tegenkomt, kom zeker even een babbeltje slaan!

 

Maar onthoud goed, als je zin hebt in een ‘vies begaaid’ avontuur… aarzel dan niet en kom dan zeker bij Aymie, want wij zijn één grote familie!

 

Heel veel fletsjes

Hanne

Por 2017-2018
Feest 2018-2019

Louise Persoons

Feest

Hey liefste vriendjes!

Ik ben Louise, 18 jaar en ik kom van het trage maar zeer leuke Limburg. Ik doe toegepaste psychologie en zit in het tweede jaar.

Na een geweldig schachtenjaar met veel leuke herinneringen besloot ik dat ik mij wou inzetten voor de beste club van ‘T stad. Dit jaar organiseer ik samen met mijn liefste kotgenoot, Hanne, de feestjes. We gaan dus met alle liefde super veel leuke feestjes organiseren voor jullie in ons geliefde stamcafé De prof! Kom mij zoeken op dinsdagavonden zodat we samen een van mijn onnozele dansjes kunnen placeren en natuurlijk ook om een kasteel rougeke te drinken.

Twijfel dus zeker niet om je te laten dopen bij Aymie want je krijgt er veel nieuwe vrienden, bier en (on)vergetelijke momenten voor terug in de plaats!

Hopelijk tot snel!

Greeeeetz Lou xoxo

 

Por 2017-2018
Feest 2018-2019

Mattias Braams

Cantor

Halloooowkes

Als ge een tijdje bij Aymie zit zult ge mij wel rap genoeg leren kennen. Buiten de rare combinatie van een Hollands accent met Vlaamse woorden, een uitgebreid scala aan slechte mopjes en dat ik mijn bakkes vrij makkelijk opentrek, moet je echter niet te veel schrik van mij hebben.

Vorig jaar ben ik drie maanden weggeweest om mijn (rosse) baard te vinden, en nu ben ik terug in het land om verder te studeren, Sinterklaas te spelen, psychologie toe te passen in de late uurtjes, knuffels uit te delen, en liedjes te zingen!

Voor dit laatste heb ik namelijk de functie Cantor gekregen, dus ik zal samen met mijn lieflijke Senior Arno de cantussen voorzitten!! Ik ben ook vaak in de prof te vinden want een danske en een drankske zeg ik niet snel nee tegen (en af en toe werk ik daar ook aan de andere kant van de toog). Ik hoop iedereen die de geweldige keuze maakt om naar een of meerdere Aymie activiteiten te komen, beter te leren kennen zodat ik nog meer toffe vriendjes kan maken. Want dat is nu echt iets waar Aymie voor staat!

See you soon!

Xoxo Mattias

Schachtenkoning 2016-2017
Peter 2017-2018
Cantor 2018-2019

An Reynaert

Schachtenmeesteres

Liefste toekomstige schachtjes

In mijn derde praesidiumjaar besloot ik dat het eens tijd was voor iets anders! Na een jaartje foto’s trekken en een jaar shotjes uitdelen op onze legendarische feestjes, wou ik mij graag bezighouden met jullie, de schachten. Samen met Kayleigh en Ilke organiseer ik de doop, de schachtenkoningcantus en natuurlijk de ontgroening. Over dopen doen heel wat horrorverhalen de ronde, maar daar hoeven jullie zich bij ons geen zorgen over te maken!

We zijn een grote familie waar iedereen steeds op elkaar kan rekenen en iedereen zich thuis voelt!

Op de campus gaan jullie mij niet zien rondlopen, maar voor een (of meerdere) rougekes ben ik zeker altijd te vinden in de Prof!

Tot snel!

An Reynaert

Schachtenkoningin 2015-2016
Media 2016-2017
Feestleidster 2017-2018
Schachtenmeesteres 2018-2019

Kayleigh Meyvis

Schachtentemster

Hey,

Ik ben Kayleigh (-> vernoemd naar het liedje van Marillion)
Ik ben geboren in 1997 (-> het jaar waarin Aqua met Barbie girl afkwam)
Mijn verjaardag is 28 december (-> dag van de Onschuldige kinderen)
Ik woon in Antwerpen (-> onofficieel de hoofdstad van België)

Maar genoeg interessante weetjes voor vandaag, even een korte introductie hoe jullie mij (gaan leren) kennen!

Ik ben Kayleigh en ik maak 1/3 uit van het schachtenteam samen met An en Ilke, maar neem maar van mij aan dat ik op men eentje al sfeer maak voor drie!
Na 2 jaar commilito te zijn en in het bezit te zijn van 8 schachten, ben ik helemaal klaar voor een hele groep schachten! Ik ben enthousiast, altijd in de stemming voor een goed feestje en tegen getrakteerd worden zeg ik nooit nee!
Als je vragen hebt of gewoon een babbeltje wilt doen, ik ben die luidruchtige van den hoop!

 

Tot snel,

Kayleigh

Por 2015-2016
Commilito 2016-2017
Commilito 2017 -2018
Schachtentemster 2018 -2019

Ilke Mathijssen

Zedenmeesteres

Hallo iedereen

Ik ben Ilke en ik studeer toegepaste psychologie. Ik heb vorig jaar echt een van de leukste jaren achter de rug, namelijk mijn schachtenjaar! Ik heb zo veel vriendschappen opgebouwd met iedereen van Aymie en de sfeer is echt niet te beschrijven. Als je mij niet gelooft kom zelf maar naar één van onze zalige TD’s of feestjes in ons stamcafé De Prof.

Na dit jaar heb ik besloten om zedenmeesteres te worden en om in het praesidium te gaan, om dit jaar even leuk te maken! Ik ben vaak aanwezig op campus Sanderus. Als je nog vragen hebt of je twijfelt mag je mij altijd aanspreken!

xxx Ilke

Por 2017-2018
Zedenmeesteres 2018-2019

Frederik Albert

Sport Ontspanning Cultuur

Hallo allemaal

Ik ben Frederik, student toegepaste psychologie. Al van kleins af aan (het is maar wat ge klein noemt he) droom ik er van om bij een studentenvereniging te gaan. Hierdoor zocht ik natuurlijk direct naar de vereniging hier, en zo kwam ik bij Aymie terecht. Na een aantal feestjes, cantussen en natuurlijk de doop werd het al snel duidelijk dat dit niet zomaar vrienden zouden blijven, maar een echte familie.

Ik zal dit jaar de functie SOC uitoefenen, in het lang Sport Ontspanning en Cultuur. Verwacht jullie maar aan vele gekke activiteiten als bierbowling, Temptation Aymie en misschien wel verstoppertje in de Ikea. Ik zie jullie allemaal graag komen, dus twijfel niet om mij eender waar aan te spreken!

Lieve groetjes

Fred

Schachtenkoning ’17 – ‘18
SOC ’18 – ‘19

Olivia Jeukens

Public Relations

Heeeeeeey

Ik ben Olivia, studente Toegepaste Psychologie (afstudeerrichting A&O) en mijn Aymie verhaal is twee jaar geleden begonnen, dit nadat ik besloten had om mijn studie in Maastricht stop te zetten en om naar Antwerpen te komen. Want in Antwerpen is het studentenleven toch altijd wel echt tof en ik miste dit wel in Maastricht.

Het was dan ook meteen van “Ik ga echt sowieso bij een studentenvereniging”, dus met een bang hartje ging ik in m’n eentje naar de schachtenverkoop van Aymie. En ja zie mij nu twee jaar later… na een zalig schachtenjaar en een topjaar als commilitones, zit ik in het Praesidium voor de allereerste keer en ik heb er echt KEIVEEL zin in mannekes!!!

Ik zal u nu al zeggen, ik heb hier vrienden voor ’t leven gemaakt, echt een familieke voor mij! Ik geloof er echt in, dat als je bij ons komt, dat je er zeker geen spijt van gaat hebben en dat je hier dan ook echt goede vriendschappen aan over zal houden!

Hoewel wij als familieke echt geweldige fan zijn van het feesten, graag de longen uit ons lijf zingen op cantussen en ook echt zeer grote fan zijn van (goei) pintjes, is dit niet het enige waar het bij Aymie om draait. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zich kan amuseren door verschillende leuke activiteiten en dat het dus gewoon een gezellige boel wordt. That’s what it’s all about!

Heb je nog twijfels, vragen of wil je gewoon Aymie wat beter leren kennen? Ik sta altijd open voor een babbeltje, dus zeker niet aarzelen om mij aan te spreken, gewoon doen!

Allez see you soon hè!

Veel kuskes,

Olivia

Por 2016-2017
Commilitones 2017-2018
Public Relations 2018-2019

Lucas Melis

Media

¡Hola!

Ik ben Lucas, afkomstig uit Mechelen en tweedejaars student Toegepaste Taalkunde aan de KUL in Antwerpen.

Ik studeer dus niet aan TM en ben vorig jaar al bij al toevallig in Aymie gerold, een beslissing die ik me geen seconde beklaagd heb! Dankzij Aymie leerde ik onmiddellijk een groep fantastische mensen kennen in Antwerpen, als schacht om je er terecht in een echte familie. De avonturen die je beleeft met je medeschachten en -porretjes scheppen hechte vriendschappen die je studententijd en daaropvolgende jaren zullen kleuren en opfleuren.

Na een geweldig eerste jaar zal ik het praesidium vervoegen als Media. Ik ben er zeker van dat we er samen een spetterende tijd van gaan maken!

Op een jaar vol bier en plezier!!!

Ut vivat, crescat et floreat Aymie

Lucas

Schacht 2017-2018
Media 2018-2019

Thomas Tubbax

Peter

Dames en heren! Thomas hier.

Ik ben 23 jaar oud, 3de jaar praesidium en trotse peter van Aymie. Waarom zit deze oude knol nog in het praesidium? Simpel, ik wil hier nog lang niet weg! Het praesidium, commilitones en de schachten slagen er elk jaar in om weer een enorm plezante hechte groep te worden. Dat wil ik zeker niet missen!

Je zal me dus nog op veel activiteiten alles zien geven! Ik eindig graag met een haiku:

Thomas is peter
Een vatje op mijn kosten
Thomas DE peter!!!

Xoxo

2015 – 2016 : Beste schacht ooit
2016 – 2017 : Vice-praeses
2017 – 2018 : Schachtenmeester
2018 – 2019 : Peter

Vanessa Heylen

Meter

Hey!

Ik ben Vanessa en ik ben dit jaar de meter van Aymie.

Meter zijn betekent dat ik de club zal helpen en ondersteunen waar het nodig is. Na een aantal jaar student te zijn geweest en na een aantal jaar bij Aymie, kon ik deze club nog niet achter me laten, dus besloot ik nog een jaartje te blijven.

Waarom? Elk jaar leer je nieuwe mensen kennen, maak je nieuwe herinneringen en vrienden voor het leven. De vele feestjes en leuke avonden zijn ook mooi meegenomen. Kortom, ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze Aymiefamilie!

Vanessa, uit.

Por ’15-’16
PR ’16-’17
Quaestor ’17-’18
Meter ’18-‘19

Luce Leën

Mentor

Hey

Ik ben Luce, op en top limburger maar ondertussen niet meer weg te krijgen uit ‘t stad. Mijn avontuur bij Aymie begon 4 jaar geleden toen ik mij liet dopen bij deze fantastische studentenvereniging. Ik heb toen een geweldig schachtenjaar beleefd met vele (zatte) feestjes, cantussen, … maar vooral een jaar vol vriendschap. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld toen men mij vroeg of ik bij het praesidium wou.

Na een jaar als schachtenmeesteres en 2 jaar als praeses volgt nu nog een mentorjaartje. Ik ga al mijn kennis van de afgelopen jaren delen met het praesidium en waar nodig hun ondersteunen. Wie nog met vragen zit over Aymie, de doop, … mag mij altijd contacteren maar als ik echt een goede raad mag geven: niet twijfelen, gewoon lid worden van Aymie! Bij ons beleef je een fantastische tijd waar je absoluut geen spijt van gaat hebben!

Ut vivat, crescat et floreat que Aymie

Luce Leën

Por 2014-2015
Schachtenmeesteres 2015-2016
Praeses 2016-2017
Praeses 2017-2018
Mentor 2018-2019