Praesidium 2017-2018

Ook dit jaar staat er weer een fantastisch team klaar om jullie door een nieuw academiejaar te loodsen. Met een lustrumjaar in het vooruitzicht stellen we jullie graag voor aan ons nieuwe praesidium.

Luce Leën

Praeses

Hey,

Ik ben Luce, studente logopedie. Mijn avontuur bij Aymie begon 4 jaar geleden toen ik mij liet dopen bij deze fantastische studentenvereniging. Ik heb  toen een  geweldig schachtenjaar beleefd met vele (zatte) feestjes, cantussen, … maar vooral een jaar vol vriendschap. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld toen men mij vroeg of ik bij het praesidium wou. Na een jaar als schachtenmeesteres en een jaar als praeses volgt nu mijn tweede jaar als praeses. Ik ga dit jaar opnieuw alles in goede banen leiden en er een geweldig lustrumjaar van maken want Aymie bestaat 60 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan!

Wie nog met vragen zit over Aymie, de doop, … mag mij altijd contacteren maar als ik echt een goede raad mag geven: niet twijfelen, gewoon lid worden van Aymie! Bij ons beleef je een fantastische tijd waar je absoluut geen spijt van gaat hebben!

Ut vivat, crescat et floreat que Aymie

Luce Leën

Por 2014-2015
Schachtenmeesteres 2015-2016
Praeses 2016-2017
Praeses 2017-2018

Irscha Henrard

Vice-Praeses

Hoi hoi, ik ben Irscha. Ik ben 19 jaar oud en een Antwerpenaar in hart en nieren.

Ik start nu mijn tweede jaar Toegepaste Psychologie aan Thomas More. De kans is dus groot dat je mij vaak zal aantreffen op campus Sanderus. Ja, ik ben een van die zotten die wel naar de les gaat. Dus als je me tegenkomt, twijfel niet om een babbeltje te komen doen :).

Ik ben altijd wel te vinden voor een feestje en ben niet vies van wat drank. Natuurlijk draait een studentenvereniging niet alleen hierrond. Een studentenvereniging brengt vooral mensen samen. In mijn schachtenjaar heb ik zoveel nieuwe mensen leren kennen en hieruit zijn sterke vriendschappen ontstaan.  Door de leuke activiteiten die we organiseren maak je vrienden voor het leven.

Mocht je nog met vragen zitten, vraag maar raak. Of mocht je toch nog je twijfels hebben, kom gerust eens langs op een dinsdag in de prof! Tot snel!

Kusjes en lekjes,

Irscha Henrard

Por 2016-2017
Vice-Praeses 2017-2018

Arno De Tey

Vice-Praeses

Heey

Mijn naam is Arno, 18 jaar en kom uit Antwerpen. Na een jaar schacht begin ik dit jaar aan een nieuw avontuur in het praesidium en dat doe ik als Vice-Praeses.

Hoewel ik er 100% van overtuigd was dat ik mij nooit zou laten dopen heb ik vorig jaar toch de stap gewaagd en heb ik mij laten dopen bij de beste club van ’t stad. Aymie zorgde er voor mij dat nieuwe vriendschappen ontstonden die lang stand zullen houden.

Dopen bij Aymie is zeker de moeite waard!

Ik sta altijd open voor een babbel dus twijfel niet om mij aan te spreken.

Arno out! *Mic drop*

Schacht 2016-2017
Vice-Praeses 2017-2018

Vanessa Heylen

Quaestor

Hallo!

Ik ben Vanessa, jullie quaestor voor dit academiejaar. Het is ondertussen al mijn vierde jaar in Antwerpen en mijn derde jaar bij Aymie. Ik moet zeggen dat mijn studentenleven pas echt begonnen was toen ik me bij Aymie aansloot. Ik leerde een heleboel nieuwe mensen kennen, ik ben meer van Antwerpen gaan houden en Café De Prof is één van mijn favoriete plaatsen geworden.

Dit zal waarschijnlijk mijn laatste jaar in het praesidium van Aymie zijn en het feit dat dit jaar een lustrumjaar is, maakt het eens zo bijzonder. Ik kijk alvast uit naar een jaar vol bier, vriendschap en onvergetelijke momenten.

Groetjes, Vanessa

Por 2015-2016
Public Relations 2016-2017
Quaestor 2017-2018

Anne Meurs

Ab-Actis

Hey iedereen,

Ik ben Anne, 20 jaar en ik ben geboren in het ‘verre Limburg’. Ja, ik ben de mopjes ondertussen al gewoon 😉. Ik studeer Logopedie & Audiologie en zit in het derde jaar. Dus het zou goed kunnen dat je me vaak op de campus ziet. Kom gerust langs als jullie vragen hebben of gewoon een praatje willen slaan! Je zal me wellicht wel vinden! Tip: zoek een rosse, dan lukt het je zeker.

Na een geweldig jaar als schacht wilde ik super graag in het praesidium. Samen met Flore heb ik vorig jaar de feestjes georganiseerd. Dit jaar ga ik het wat ‘rustiger’ aandoen. Ik ga namelijk ab-actis zijn. Maar ik sta nog steeds klaar voor de feestjes! 😃

Kusjes Anne

Por 2015-2016
Feestleidster 2016-2017
Ab-actis 2017-2018

Yana Van Bortel

Feest

Hey allemaal,

Ik ben Yana, 22 jaar en ben komend academiejaar samen met An feest bij Aymie. Dit houdt in dat wij voor jullie een hoop leuke (thema)feestjes organiseren.

Na een FANTASTISCH jaar als por kon ik al niet meer zonder mijn nieuwe familie en besloot ik me aan te melden voor een functie in het praesidium.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om me aan te spreken!

Hopelijk heb jij een even leuke tijd bij Aymie als ons!

Groetjes Yana

Por 2016-2017
Feest 2017-2018

An Reynaert

Feest

Beste (toekomstige) aymievriendjes

Na een geweldig schachtenjaar besloot ik mij vorig jaar in te zetten voor het praesidium. Dit viel zo goed mee, dat ik beslist heb om er nog een jaartje bij te doen! Samen met Yana ga ik er dit jaar voor zorgen dat jullie elke week opnieuw kunnen genieten van de leukste feestjes (en minder leuke katers) 😉
Aymie is echt de leukste vriendengroep die je maar kan willen, dus twijfel niet langer en laat je zeker dopen!

Kusjes
An

Por 2015-2016
Media 2016-2017
Feestleidster 2017-2018

Manon Buyse

Cantor

Hey hey!

Mijn naam is Manon, ook wel gekend als Wonderbuyse. Ik ben een rasechte West-Vlaming, maar na 3 jaar in Antwerpen te hebben vertoefd kan ik met zekerheid zeggen dat ik ’t Stad volledig in mijn hartje heb gesloten.

Vorig jaar nam ik de rol van cantor op in het praesidium en ik kan met veel vreugde vertellen dat ik ook dit jaar insta voor enkele onvergetelijke cantussen. Bier is zeker geen vijand van mij en een goed feestje al evenmin. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen fantastische avonden in ons stamcafé De Prof te beleven.

Zoensels en groensels!

Manon Buyse

Por 2014-2015
Cantor 2016-2017
Cantor 2017-2018

Thomas Tubbax

Schachtenmeester

Hoi

Ik ben Thomas, 22 jaar, Antwerpenaar en schachtenmeester voor dit jaar. Dit is mijn 5de jaar als student in ’t Stad en mijn tweede jaar in het praesidium. Ik ben afgestudeerd als audioloog aan Thomas More antwerpen. Een studentenclub sprak mij vroeger nooit echt aan, tot ik op een dronken avond een impulsieve beslissing maakte en toezegde op de doop van Aymie. Ik kende daar niet veel mensen maar besloot toch om ervoor te gaan.

Na een paar feestjes en activiteiten begon ik te beseffen wat voor een vriendschappen en gezellige sfeer daar gecreëerd werden en sindsdien heeft Aymie mijn hart gestolen! Als schachtenmeester hoop ik zowel nieuwe als oude leden van Aymie diezelfde liefde te laten voelen voor een studentenclub als ik nu heb. Zeker een aanrader om je te laten dopen bij Aymie en om eens langs te komen op onze feestjes in De Prof!

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Thomas out

Schacht 2015-2016
Vice-Praeses 2016-2017
Schachtenmeester 2017-2018

Maxim Yperman

Schachtentemmer

Heeeey!

Het begon allemaal lang lang geleden op een zotte avond in het begin van het academiejaar toen iemand zei: “Kom, laten we ons dopen bij AYMIE!”.

Een week later stonden we met knikkende knieën in de rij om ons in te schrijven, naam opgegeven en dan … fantastische feestjes, cantussen en mensen die ik ondertussen ook echt vrienden kan noemen!

Na een jaar als (stomme) schacht heb ik voor het ruime sop gekozen en ben ik in het praesidium van Aymie gegaan! Na twee jaartjes Sport-Ontspanning-Cultuur, was het tijd voor iets anders. Daarom wordt het een jaartje schachtentemmer!

Als je nog vragen zou hebben, zou twijfelen of je je zou laten dopen of gewoon een gezellige babbel wil hebben, mag je altijd naar mij komen!

Makke out!

Schacht 2014-2015
SOC 2015-2016
SOC 2016-2017
Schachtentemmer 2017-2018

Flore Verrees

Zedenmeesteres

Hallo

Ik ben Flore, derdejaarsstudente Toegepaste Psychologie.  Dit is mijn tweede jaar in het praesidium van de beste club van ’t Stad.

Ik neem dit jaar de functie zedenmeesteres op, wat wil zeggen dat jullie met al je vragen bij mij terecht kunnen! Mocht je me tegen komen, waar dan ook, een babbeltje is altijd fijn.

Als je nog twijfelt om je te laten dopen, wat helemaal niet nodig is, mag je mij er ook altijd over aanspreken. Ik wil er heel graag voor zorgen dat jullie een even zalig schachtenjaar beleven als ik heb gehad!

xx Flore

Por 2015-2016
Feestleidster 2016-2017
Zedenmeesteres 2017-2018

Kim Van Hoôf

Sport Ontspanning Cultuur

Hoi!

Ik ben Kim en zit in mijn laatste jaar Toegepaste Psychologie. Twee jaar geleden heb ik mij laten dopen bij Aymie en dat was een top keuze. Toffe feestjes, leuke cantussen, maar vooral fantastische mensen die 1 familie vormen. Doordat het een super jaar was wou ik niets liever dan een plekje in het praesidium.

Sinds vorig jaar oefen ik de functie van SOC uit. Dit staat voor sport, ontspanning en cultuur. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen maar krijg ik hulp Demi als medeverantwoordelijke voor SOC. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en er weer een fantastisch jaar van te maken.

Tot snel!

Por 2015-2016
SOC 2016-2017
SOC 2017-2018

Demi Swaenen

Sport Ontspanning Cultuur

Hey allemaal!

Ik ben Demi, 20 jaar jong en zit ondertussen in mijn 3de jaar Toegepaste Psychologie. Twee jaar geleden ging er voor mij een nieuwe wereld open, het studentenleven! Na enige aarzeling liet ik mij dopen bij Aymie, hier heb ik nog geen moment spijt van gehad! Vele zotte feestjes met nog zottere vrienden later, besliste ik vorig jaar om mij als Ab-Actis in te zetten in het praesidium. Dit jaar sta ik samen met Kim in voor Sport, Ontspanning en Cultuur (SOC). Wij zullen ervoor zorgen dat jullie naast de leuke Aymie feestjes ook kunnen deelnemen aan andere sportieve, ontspannende of culturele activiteiten.

Ik kijk er alvast naar uit om er samen met jullie een fantastisch jaar van te maken!

Hopelijk tot snel!

Kusjes, Demi

Por 2015-2016
Ab-Actis 2016-2017
SOC 2017-2018

Dries Adriaenssens

Biermeester

Hey!

Ik ben Dries, 22 jaar en afkomstig uit Kontich. Ik ben biermeester bij Aymie voor het praesidiumjaar 2017-2018!

Op de campus zal je mij niet zo vaak tegenkomen. Ik ben echter wel regelmatig te vinden in ons stamcafé ‘De Prof’, waar ik altijd -afhankelijk van mijn toestand- aanspreekbaar ben.Twee jaar geleden besloot ik op zeer impulsieve wijze om mij te laten dopen bij Aymie, het was een gewaagde gok, maar zeker één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt! Den doop, cantussen en talloze feestjes in De Prof waren fantastisch. Maar het waren vooral de schitterende medestudenten die ik heb mogen leren kennen die ervoor zorgden dat mijn schachtenjaar eentje was om nooit te vergeten.

Vorig jaar heb ik besloten om mij toe te voegen aan het praesidium als schachtentemmer. Na een fantastisch jaar in het praesidium heb ik nu ervoor gekozen om dit jaar de functie van biermeester uit te oefenen.

Kusjes, Dries Adriaenssens

Schacht 2015-2016
Schachtentemmer 2016-2017
Biermeester 2017-2018

Joren Reynders

Media

Hey jij!

Ik ben Joren. 22. Reiziger. Foodie. Student. Levensgenieter. Limburger. Tot over mijn oren verliefd op ’t Stad.

Met die woorden zou ik mezelf beschrijven en volgens mijn vrienden ben ik ook over-sociaal dus als je meer over mij wil weten mag je me altijd de oren van het lijf vragen. Ik draai ondertussen ook al 4 jaar mee als student in Antwerpen. Na een hele tijd van twijfelen besloot ik dan toch de stap te zetten naar een studentenvereniging. Toen ik bij Aymie terecht kwam heb ik het mezelf meteen beklaagd dat ik niet eerder voor een studentenvereniging heb gekozen. Opeens was mijn studententijd 10x leuker en had ik er een hele hoop vrienden bij.

Dit jaar ben ik Media bij Aymie, wat vooral inhoudt dat ik de website en de sociale mediakanalen verzorg en hier en daar eens wat fotootjes maak. Daarnaast ben ik ook wel een sfeermaker die altijd zin heeft om even los te gaan,de boog moet nu eenmaal niet altijd gespannen staan.

Naast sociaal zijn vind ik professionaliteit ook heel belangrijk in het leven dus probeer ik mijn functie ook met de grootste verantwoordelijkheid uit te voeren. Daarom sta ik ook altijd open voor suggesties of tips die kunnen helpen om van Aymie een nog betere studentenvereniging te maken!

Hopelijk tot snel tijdens één van onze activiteiten!

Ut vivat, crescat et floreat Aymie!

xoxo Joren

Schacht 2015-2016
PR 2016-2017
Media 2017-2018

Mattias Braams

Peter

Halloooowkes,

Aymie zet zich natuurlijk graag in voor de maatschappij, en om dusdanig aan het seniorenquotum te komen ben ik de nieuwste aanwinst! Na enkele tijd al vanuit de schaduw het praesidium te helpen krijg ik nu de eer om het Peter-lint te dragen.
Ik heb al een uitgebreid studentenleven achter de rug en veel ervaring op gedaan bij andere clubs (ik ben ondertussen negen keer gedoopt :o). Deze ervaring zou ik nu graag delen met Aymie en tegelijkertijd help ik met allemaal verschillende taken waar nodig.
Tijdens de doop kan het zijn dat mensen licht schrik hadden van “Die Hollander”, maar nu dat de doop gedaan is komt mijn knuffelfactor weer boven, dus iedereen is altijd welkom voor een babbeltje, een knuffeltje, een shotje of om eens samen low low low te gaan!

Xoxo Mattias

Schachtenkoning 2016-2017
Peter 2017-2018

Ann-Sophie Smets

Mentor

Hoi liefste Aymievriendjes!

Ik ben Ann-Sophie, 23 jaar en afkomstig uit het verre Mol. Na twee super fijne jaren in ons praesidium, is het dit jaar tijd voor mijn laatste jaar als student. Met het einde bijna in zicht heb ik besloten om dit jaar plaats te maken voor de ‘nieuwe generatie’. Ik neem geen al te actieve functie meer op, maar hoop als mentor toch nog mijn steentje te kunnen bijdragen.

Ik hoop mijn studententijd dit jaar in stijl te kunnen afsluiten, liefst met jullie erbij natuurlijk! Twijfel dan ook niet om lid te worden of zelfs deel te nemen aan de doop. Voor mij was dit absoluut de beste beslissing ooit. Aymie heeft me al heel wat mooie momenten en fantastische vrienden opgeleverd en er zullen er ongetwijfeld nog veel volgen.

Kusjes Ann-Sophie

Por 2014-2015
Feest 2015-2016
Quaestor 2016-2017
Mentor 2017-2018

Evy Cox

Mentor

Beste (toekomstige) vrienden van Aymie!

Mijn naam is Evy, ik ben 22 jaar jong, kom uit het verre Limburg, maar ben verzot op ’t stad!

5 jaar geleden sloot ik me aan bij Aymie om zo het studentenleven te leren kennen, een beslissing die ik me altijd als een van mijn beste zal herinneren. Ik raad dan ook iedereen aan om hetzelfde te doen: je smeedt vriendschappen voor het leven en plezier is gegarandeerd (drank, feestjes en katers inbegrepen).

Helaas is het voor mij stilaan tijd om met pensioen te gaan. Maar omdat ik het studentenleven nog niet helemaal kan loslaten, heb ik besloten nog een jaartje mentor te zijn binnen onze fantastische club. Wel zal ik een volledig jaar op Erasmus gaan in Duitsland, waardoor ik niet zo vaak te vinden zal zijn in mijn natuurlijke habitat (de Antwerpse studentenbuurt). Maar ik doe mijn best om van tijd tot tijd eens op te duiken op één van onze vele evenementen, en de ongetwijfeld geweldige groep verse schachten en porren te leren kennen.

Groetjes!

Evy

Por 2013-2014
Commilito 2014-2015
Public Relations 2015-2016
Schachtenmeesteres 2016-2017
Mentor 2017-2018